V Praze se otevře nový concept store the DOGS s nabídkou českého i světového fashion designu

V Praze se otevře nový concept store the DOGS s nabídkou českého i světového fashion designu

19. srpna 2013, the dogs store, the dogs store praha, Massimo Trulli, Campomaggi, concept store praha

Sponzorované odkazy

Nový concept store the DOGS – Design Objects Gallery Store, s výstižným podtitulem „…nic designového nám není cizí…“, na podzim výrazným způsobem obohatí český módní trh. V elegantních prostorách s vysokými klenutými stropy v ulici Skořepka v centru Prahy budou exkluzivně v prodeji kolekce dámských a pánských bot, tašek a kabelek, luxusních šál a šátků z portfolia nových evropských značek, za kterými stojí výrazné designérské osobnosti. Concept store the DOGS je jediným kamenným obchodem u nás s nabídkou „high street značek“, jako je Massimo Trulli, Campomaggi, Fred de la Bretoniere (Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam, Fretons) a Chibs, za kterými zákazníci dosud jezdili do Londýna, Paříže nebo Milána.

the DOGS zároveň uvádí vlastní značku originálních doplňků, které vznikají ve spolupráci se zahraničními dodavateli i s tradičními českými výrobci, jako je Jablonex nebo Koželužna Josef Strnad v Solnici, s více než stoletou historií jeden z nejstarších nepřetržitě fungujících podniků svého druhu u nás. Výsledkem je pozoruhodná kolekce šperků, kolekce kožených rukavic, pásků, ručně vyráběných tašek a dalších doplňků. Součástí konceptu moderního designového obchodu je prezentace kreativních projektů, realizovaných společně s renomovanými i začínajícími tvůrci, designéry a umělci. S herečkou a módní ikonou známou blízkým vztahem k designu a módě, Aňou Geislerovou, the DOGS připravuje kolekci kožených doplňků a další designová překvapení.

Massimo Trulli
Luxusní, limitovaná kolekce kabelek a tašek, které jsou potištěny originálními kresbami italského malíře a nyní i designéra Massima Trulliho. Každý kousek je nadčasovým doplňkem, který najde své místo v šatníku žen a popřípadě i mužů (část kolekce, zejména cestovní kabely a aktovky na notebook, je unisexová), kteří preferují prvotřídní kvalitu a styl.

 

Campomaggi
Kolekce unikátních pánských a dámských tašek s výrazným designérským rukopisem zakladatele značky Marca Campomaggiho, které nevyjdou z módy po jedné sezóně, ale s přibývajícími léty získávají hodnotu. Ručně vyráběné kožené tašky ve „vintage looku“ na první pohled upoutají svou originalitou, nadčasovostí a puncem pravého luxusu.

Fred de la Bretoniere
(Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam, Fretons) Kolekce dámských a pánských bot ve třech produktových liniích zastřešených jednotnou vizí zakladatele a hlavního designéra Freda de la Bretoniere. Kolekce Fred de la Bretoniere přináší styl „classic chic“, kolekce Shabbies je v „casual – city looku“ a v kolekci Fretons jde o sportovní linii bot zvaných „sneaker“. Styl Freda de la Bretonière charakterizuje precizně zvládnuté řemeslo, originalita vzhledu, autenticita odrážející se ve využívání přírodních usní a nezaměnitelné detaily.

Chibs
Značková kolekce pánských bot pocházející z Portugalska. Velmi moderní design jak casual, tak i společenských bot vytvářený designérem a zároveň majitelem firmy Andrem Fernandesem. V souladu se sloganem „Walk with us" Chibs uvádí na trh kolekce představující nejnovější módní trendy. Boty Chibs přijímají identitu a odrážejí styl života svého majitele.


Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu