Intimissimi In the woods Collection

Intimissimi In the woods Collection

21. srpna 2013, spodní prádlo, podzimní kolekce Intimissimi, sexy spodní prádlo

Ženskost! To je pravé slovo, které vystihuje novou kampaň značky Intimissimi – In the woods 2013 Fall Collection. Provokativní fotografie plné smyslných křivek zdobených atraktivními modely spodního prádla podtrhuje prostředí italských lesů. Ztraťte se v oparu ranní mlhy, skrz niž prosvicují nové modely spodního prádla Intimissimi pro podzimní sezónu.

Kolekce je esencí všech smyslů. Pohltí vás její jednoduchý styl a zdobné detaily jako jsou krajky, saténové stužky či ne zcela tradiční střihy. Nechybí tradiční saténové župany a košilky, jejichž kouzlo umocňuje nejen vhodně zvolené prostředí, ale také kožichy a kožešiny. Kožich už k luxusnímu spodnímu prádlu vlastně tak nějak už patří. Vídáme se s nimi na módních přehlídkách a v rámci focení reklamních kampaní. Vzniká pozoruhodný kontrast zdánlivě neslučitelného – řekněme si upřímně, že snad málokterá z nás nosí pouze spodní prádlo s kožichem.

Za objektiv se postavil Raphael Mazzucco, tváří kampaně se stala okouzlující modelka Tamara Lazic. Sexy kolekce spodního prádla Intimissimi zachycuje především emoci. Velký důraz je kladen na výraz modelky. Zvoleno bylo líčení kontrastující dokonale s prostředím. Plné červené rty, světlá pleť a jako tečka sexy komplet v podobě sady s podvazky – i taková je svůdná žena v podzimním prádle.

V nové kolekci mne baví především použití krajky, ostatně ta nechybí v žádné kolekci této oblíbené značky. Košilky na spaní jsou přímo ztělesněním ženské něhy, která ovšem může někdy ukrývat jistou dravost. A tak vznikají provokativní fotky s dobře navrženými modely.

Podprsenky mají propracované střihy a podtrhují ženské křivky nebo je rafinovaně poupravují do vysněných tvarů. Na závěr ještě perlička. Pokud máte rády hrátky a rády překvapujete partnera, inspirujte se krajkovými límečky kolem krku.

Tajemství ženy bylo odhaleno a jeho tajuplné poselství zní tak snadno – ženskost!

zdroj: www.intimissimi.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu