Back to school aneb v čem udělat dojem první den školy

Back to school aneb v čem udělat dojem první den školy

23. srpna 2013, oblečení do školy, oblečení pro děti, trika s potiskem, trika se zvířaty, bundy, parka, vesta, Lindex, Hm, H&M, back to school, děti, dětská kolekce, kids, potisky, legíny, cvočky, overprint

Sponzorované odkazy

Konec prázdnin se nezadržitelně blíží, a tak je načase pořizovat našim malým školákům novou psací výbavu do školy. A nejen psací potřeby! S nadcházejícím podzimem se podíváme, co přináší nové kolekce švédských obchodních domů Lindex a H&M. Sledujte trendy a oblečte své děti a dospívající ratolesti dle posledních módních kolekcí.

TRENDY

Jelikož se nám dny zkracují a ochlazují, je potřeba se tepleji obléci. Lindex a H&M přináší trendy posledních sezón. Aby vašim dětem nebyla zima, pořiďte jim bundu – parku. Parka je bunda v ležérním streetovém stylu, s kapucí, v prodloužené délce pod zadek. Malé slečny jsou parádnice a těm se jistě budou líbit vesty s kožíškem, které navíc příjemně zahřejí, když se ochladí.

Motivy zvířat nikdy nevýjdou z módy. V kolekcích pro mladé slečny naleznete momentálně rozmanitou nabídku velkých potisků zvířat na mikinách i tričkách. Skvěle se hodí k džínám. Ani již několikrát zmíněné overprinty (celopotisky) nejsou v těchto kolekcích pozadu. Overprinty jsou velmi módní záležitost a u dětí obzvlášť – čím nápaditější je oblečení, tím víc je zaujme.

Chlapci milují komiksy a kreslené postavičky a určitě se najde taková, ve které se sám shlédne. V chlapecké kolekci od H&M narazíte na spoustu triček s komiksovým motivem a oblíbeným hrdinou. Miluje váše dítě Batmana? Tak to se má na co těšit.

Dalším výrazným trendem pro mladé slečny jsou legíny s originálním vzorem. Ať už dáte přednost kohoutí stopě, kostkám či zvířecím motivům, jedno je jisté – každá slečna si je zamiluje. Celopotisklé legíny se skvěle doplňují s barevným basic trikem s nápisem. Kolekce nabízí velký výběr sloganů a vtipných nápisů. Navíc je to trendy a trika s potiskem nyní nosí i dospělí. U H&M také objevíte tolik oblíbené cvočky. Ale nemusíte se bát – nejsou nijak ostré a vašim dětem neublíží. Návrháři vybírali broušené zaoblené cvočky, kterými zdobili oblečení pro podzimní kolekce. Jak se vám nové podzimní trendy líbí?

Zdroj: www.lindex.com, www.hm.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu