Originalita a kvalita za dobré ceny - Dámské i pánské tenisky Deichmann

Originalita a kvalita za dobré ceny - Dámské i pánské tenisky Deichmann

24. srpna 2013, Deichmann, pánské obuv, dámská obuv, podzimní obuv, zimní obuv, tenisky, trendy, podzim/zima 2014, tenisky na klínku, kotníková obuv

Sponzorované odkazy

Německá značka Deichmann, která se u nás těší velké oblibě, už má na pultech svých obchodů připravenou novou kolekci dámských, pánských a dětských bot a doplňků pro podzim/zimu 2013. V tomto článků se zaměříme jen a pouze na dámské a pánské tenisky, což je asi jen pětina z celkové nabídky kolekce Deichmann. Avšak to už jste si určitě i sami všimli, jelikož obchody Deichmann jsou dnes již v každém trochu větším městě a určitě jste do něj už zavítali.

Dámské

I když si mnoho dam potrpí spíše na elegantní obuv nežli na to sportovní, značka Deichmann je s dámskými teniskami připravená. Vybírat můžete jak z klasických tenisek ležérního stylu, které se hodí pro nenáročné volnočasové aktivity, ale také z tenisek, které jsou určené vyloženě na sport. Po létě, které je plné zmrzlin, ledových tříští a venkovních grilovaček, bude potřeba nějaké to kilíčko zhubnout, takže se ho možná některá z vás rozhodne zbavit cvičením. Může to být běh nebo jízda na kole. Snad při všech aktivitách krom plavání se vám šiknou dámské sportovní tenisky Deichmann. Nemusíte zbytečně utrácet za pravé běžecké boty od specializovaných sportovních značek, jelikož značka Deichmann je dostupná nám všem.

Kotníkové

Klasické dámské ale i pánské tenisky samozřejmě můžeme rozdělit na dva tábory. Tím druhým jsou kotníkové tenisky. Nevím, čím to je, ale kotníkový střih působí tak nějak vkusněji a honosněji než ten klasický. Každá z nás je zvyklá na něco jiného, ale kotníkové tenisky se na módním trhu drží už dlouho na předních příčkách. Možná je to tím, že z nich nevznikají odřeniny v oblasti kotníků nebo možná tím, že je v nich noha stabilnější, jelikož je v nich více připevněná. Jedno je ale jasné. Kotníkové tenisky od značky Deichmann mají styl.

Na klínku

teniskách na klínku byla řeč už v minulé podzimní sezóně. Je fajn, že se udržely až do teď, jelikož jsou opravdu k nepřehlédnutí. I značka Deichmann je má na pultech svých obchodů. Výběr je mezi nimi skutečně dostačující pro každou z nás. Nekonečné množství barev a typů. Přiznám vám ale, že chůze v nich bude o něco méně pohodlnější než v teniskách normálních. Zato jsou ale ženštější. Stanovte si samy své priority.

Pánské

S muži je to vždy o něco lehčí nežli s ženami. Týká se to nejen módy, ale i všedního života. Deichmann na podzim a zimu 2013 pánům nabízí buďto nízké či vyšší kotníkové tenisky. Je celkem jedno jaké si zvolíte. Až na pár výjimek v nich není žádný rozdíl. Svůj osobní styl Deichmann prostě nezapře. Avšak jednou ze zvláštností, které se na některých pánských teniskách Deichmann objevují jsou trendy cvočky a ostny. Zajímavé jsou především v tom, že tento trend se u dámských tenisek Deichmann naopak neobjevuje nikde. Muži budou mít v tomto případě navrch, ale snad to nebude důvod k žárlení.

Zdroje: www.deichmann.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu