Ach, ten Instagram: Jsou to nohy nebo párky?

Ach, ten Instagram: Jsou to nohy nebo párky?

22. srpna 2013, hot dog legs tumblr, hot dog legs, Instagram, trendy

Sponzorované odkazy

Jestli jsem letošní léto něco opravdu nepobrala, nebyla to ani tak kauza „Džambulka“ v hlavních večerních zprávách, jako záplava fotek nohou na Instagramu. První zmiňovaná kauza je bohudík za námi (doufám, alespoň na nějakou dobu), avšak z té druhé se stal opravdový protagonista tohoto léta, a to po celém světě. Displaye mobilů se přetransformovaly v nic jiného než jen nohy a došlo to až tak daleko, že z toho vznikl jeden vtipný Tumblr, který teď baví celý svět a který přirovnává většinou dámské opálené, hladké nohy k párkům a dokonce je za ně zaměnuje. Dal tak vzniknout pojmu „hot dog legs“.

Sociální sítě mají nesmírnou sílu a není tomu jinak ani u Instagramu. Velice trendy se letos stalo fotografování svých vlastních nohou na lehátku u bazénu či na pláži. Není den, abych na Instragramu neviděla další ženské opálené nohy s mořem v pozadí. A jde o nohy hubené, tlusté, lesklé i matné, rovné i křivé.

V minulých letech se dělaly fotky chodilel, no, zdá se, že chodidla v písku už nejsou sexy a novým vykřikem jsou tedy fotky opálených a hladkých nohou, které se tak nápadně podobají oněm frankfurtským párkům, o kterých je celý tento Tumblr, který poslední dny baví celý svět. A samozřejmě nezůstal jediný, vznikly už další stránky a to jak na Tumblr či na Facebooku, které zesměšňují tento trend a do stejných situací místo nohou staví párky a nutno uznat, že často je rozdíl opravdu nepatrný, a kdyby nebylo rozdílného zaoblení kolen, mnoho opálených, od krému lesknoucích se noh, by se opravdu podobalo párkům. Protože je spoustu párků, které se podobají nohám.:)

Avšak jsou i takové nohy, které se párkům vůbec nepodobají. Jak už jsem zmínila v úvodu, opravdu tento trend nepobírám a jeho masové rozšíření už vůbec ne. Fotky nohou si dělají i někteří muži. Instagramový bůh se otáčí…bůhvíkde! Abych se dokopala k jádru věci a konečně pochopila kouzlo tohoto trendu, sama jsem si fotku „hotdogových“ nohou udělala. No, nechápu to ani teď, ale už se tomu jen směju, a to díky onomu tumblru. A tím se s vámi loučím. Bronzu zdar!

Vaše Beáta

Zdroj: http://hot-dog-legs.tumblr.com/, archiv

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu