Nejen spodní prádlo - Pánská kolekce Intimissimi

Nejen spodní prádlo - Pánská kolekce Intimissimi

26. srpna 2013, Intimissimi, pánské spodní prádlo, boxerky, slipy, pánské pyžamo, podzim 2013, pánská móda

Jako druhá značka rostoucí společnosti Calzedonia S.p.A. vznikla roku 1996 Intimissimi. Značka, která se zaměřuje především na vkusné a elegantní spodní prádlo. Nejedná se ale jen o dámské spodní prádlo. Možná by mnoho z vás ani nenapadlo jít si do obchodu značky Intimissimi pro slušivé pánské boxerky či trenky. Už od samého začátku se Intimissimi zaměřuje i na módu určenou pro muže.

I když se nám při vyslovení značky Intimissimi představí hned na poprvé velký bilboard po straně dálnice, na kterém je mladá slečna oblečená pouze do roztomilého spodního prádla, které ji přidává ještě více na jejím půvabu, není tomu tak, že ve svém repertoáru Intimissimi nabízí jen oné spodní prádlo. Pro dámy a v tomto případě samozřejmě i pro pány má letos na podzim připravené i víceúčelové trička a pyžama.

Slipy

Jako první, co vám Intimissimi ve své podzimní kolekci 2013 pro pány nabídne, budou slipy. V této době už možná ne tolik moderní ve srovnání s boxerkami a trenýrkami jako v dobách předešlých, ale Intimissimi pánské slipy nyní podala úplně v jiném světle. Nejsou to ty klasické vytahané klukovské slipy, ale sexy upnuté pánské spodní prádlo. Možná je to tím, že střih slipů Intimissimi není tak typický. Slipy mají trochu delší nohavičky, a proto mohou připomínat boxerky, které jdou nyní tak na dračku.

Boxerky

Už jsme je v předešlém odstavci naťukli, ano jsou to pánské boxerky. Snad nejvíc sexy a po trenkách asi nejvíce pohodlné pánské spodní prádlo. Intimissimi si pro své zákazníky připravila boxerky mnoho střihů a barev. Vybírat můžete z boxerek s knoflíčky i bez. Velice trendy se stávají v poslední době také boxerky s gumou, na které je vyšité či potisknuté logo módní značky. I takové u Intimissimi naleznete. Velice chlapácky pak vypadají maskáčové army boxerky. Tento army styl je v této sezóně v kurzu a vyzkoušet ho můžete i na slipech Intimissimi, ale místo osvědčené maskáčové zelené oblečete maskáčovou modrou.

Trička

Jak už jsem prve zmínila, Intimissimi není jen značka nabízející spodní prádlo. Na podzim 2013 si pro všechny chlapce a chlapy připravila víceúčelové trička s krátkým i dlouhým rukávem. Trika jsou vyrobená z příjemné 100% bavlny. Můžete je využít například při sportování či posilování. Nejen jako tričko svrchní. Šikne se i jako triko pod dres, který pot tolik neabsorbuje.

Pyžamo

V druhé řadě krom spodního prádla Intimissimi produkuje i pánská pyžama. Nelze mluvit vyloženě o pyžamech, ale spíš o kalhotách a kraťasích, z kterých si pak spolu s tričky z nabídky vytvoříte pyžamový komplet. Letos na podzim 2013 u pyžam Intimissimi vyhrává na plné čáře kostkovaný vzor. Přijde mi tak trochu retro. Připomíná mi pánská košilová pyžama našich otců a dědečků. Móda se vrací a jak se zdá, tak se comeback týká i pánských pyžam.

Zdroje: www.intimissimi.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu