Not square – Bershka uvádí novou kolekci podzim/zima 2013

Not square – Bershka uvádí novou kolekci podzim/zima 2013

27. srpna 2013, Bershka fall, nová kolekce Bershka, Bershka 2013

Sponzorované odkazy

Snad snaha sloučit neslučitelné, vytvořit jiskru, soulad různých prvků a především „nebýt pozadu“ dala vznik nové kolekci Not square. Lookbook i reklamní kampaň poměrně dobře vystihují, o co tentokrát designérům šlo a konec konců i sám název kolekce je docela trefný. Pojďme si prohlédnout dynamickou kolekci Bershka a buďme not square.

S novou kolekcí přichází i nová tvář – mladičká modelka Teresa Oman. Její husté vlasy, rebelský pohled a výraz ve tváři ve stylu „je mi to úplně jedno“ vytvářejí zajímavý soulad s jednotlivými modely. Ty budou dokonale odrážet duši svobodného člověka (a tím myslím svobodného duchem) a krásu dne, který plyne od ničeho k ničemu. Nepředkládám žádnou definici nové kolekce, ale pouze svůj subjektivní názor. Ostatně sami rozhodněte, jak na vás působí.

Rebelie prochází i pánskou linií kolekce Bershka. Snad mne nenapadá lepší model, než je Jimmy Q, skvělý model, excelentní tatér a celkově umělec s jedinečným výrazem. Not square nemohla najít lepšího zástupce. Někdy se mi zdá, jakoby designéři navrhli Jimmymu oblečení z nové kolekce na míru. Na fotkách je vidět perfektní souznění jeho tetování, výrazu ve tváří umocněného líčením a samotného prostředí. Dámy a pánové, seznamte se, tváří pánské kolekce Berska podzim zima 2013 se stal Jimmy Q.

A do třetice ještě jedna půvabná tvář. V kampani nechybí ani modelka a blogerka Alexandra Spencer. V magazínu Bershka si můžete přečíst její osobní tipy na must-have kousky z nové kolekce i pocity z focení kampaně.

V nové kolekci naleznete na příklad nebezpečně obepnuté kalhoty (i pánské) nebo naopak stále trendy kalhoty se sníženým sedem. Ty letos stále dostanou prostor v podobě teplákoviny.

Dalším materiálem slavící comeback je síťovina. A tak vše, co je průhledné tento podzim a zimu rozhodně ano. Oblibu kůže či imitace kůže nelze přehlédnout. Nezapomněla na ni snad jediná značka a radostně se staví do kontrastu s jinými materiály.

Co ještě dodat? Kolekce Bershka dýchá svobodným vánkem berlínských ulic a nespoutaností osobnosti každého z nás.

Bershka fall 2013:

Zdroj: www.bershka.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu