Trendy pro pánské šatníky na podzim 2013

Trendy pro pánské šatníky na podzim 2013

31. srpna 2013, trendy, podzim 2013, pánské oblečení, trendy muži, pánské trendy, podzim/zima, kabáty, svetry, košile, kalhoty

Sponzorované odkazy

Módní přehlídky slavných návrhářů pro letošní podzim a zimu 2013/2014 přinesly kromě zajímavé podívané také spoustu tipů, jak se mají muži v nové sezóně oblékat. Právě na přehlídkových molech na týdnech módy v Paříži, Miláně či Londýně se totiž udávají nejnovější trendy a určuje se zde, co je pro nadcházející sezónu naprostou nezbytností, a co bude naopak out. Abyste i vy byli v obraze, přinášíme vám přehled nejnovějších pánských trendů pro podzim a zimu 2013/2014!

Tmavě modrá je stále dobrá!

Tmavě modrá rozhodně nehodlá opustit svůj post barvy číslo jedna a hovoří se o ní jako o nové černé. Dominovala například v přehlídkách Louise Vuittona či Hermés a ukázala svou elegantní i moderní podobu. Tmavě modrá patří k univerzálním barvám, které sednou každému. Pokud to ale není zrovna váš šálek kávy, nezoufejte. In jsou i další odstíny modré, jako královská či elektrická modř.

Zahrajte si kostky!

Tartan, šachovnicový vzor, kohoutí stopy – všechny tyto materiály více či méně připomínající kostky jsou letos v kurzu. A to na všem, co vás napadne! Od kabátů přes košile a svetry až ke kalhotám, pokud si na ně troufnete! Vyzkoušet můžete i netradiční barevné kombinace.

Vzorované svetry

Pletenina se letos opět zařadila k hlavním hitům sezóny a samozřejmě patří i do pánských šatníků. Letos jsou svetry zdobeny nejrůznějšími vzory. Kromě již zmíněných kostek se objevují proužky, ale třeba i srdíčkový potisk nebo puntíky.

Kabáty všech druhů

Velká pozornost byla na přehlídkových molech věnována kabátům. Ty můžeme letos vidět v klasickém provedení, minimalistickém looku, ale i s nádechem retro či military stylu. Nosí se dvouřadé i jednořadé kabáty a in jsou v typických podzimních barvách. Nejvíce byla vidět šedá, černá, tmavě modrá a béžová.

Trendů pro letošní podzim je však samozřejmě daleko víc. I v pánském šatníku se usídlila kožešina, své místo si zde našla i kůže a to v mnoha zajímavých a výrazných barvách. Návrháři svou pozornost věnovali i bundám ve sportovním stylu a pruhovaným kalhotám. Extravagantním trendem jsou pak pánské sukně, kdy Marca Jacobse, jež tento styl nedávno vzkřísil, napodobil například Jean Paul Gaultier.

Zdroje: www.asos.com, iStockphoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu