Magnetické laky na nehty

Magnetické laky na nehty

30. srpna 2013, magnetické laky na nehty, trendy laky na nehty

Sponzorované odkazy

Magnet nail art představuje další z módních trendů ve světě designu nehtů. Řekla bych, že tato technika lakování nehtů nastoluje cestu à la pokus omyl. Pokud se vám ovšem podaří magické nehty vykouzlit, dosáhnete velmi zajímavého efektu. S magnetickými laky na nehty také souvisí odlišná barva jednoho z nehtů. Ani tento trend jste jistě nepřehlédly, dámy. Nejčastěji se setkáváme s prsteníčkem levé ruky, odlišujícím se výrazným zlatým lakem na nehty.

Jelikož má vše nějaký původ i příčinu, tak stejně odlišnost jednoho z prstů si nese své kořeny z minulosti v jisté symbolice. Nejčastěji se vykládá jako symbol zadané ženy namísto použití klasického prstýnku. Nicméně ruku na srdce – trend je trend a jinou barvu magického laku u jednoho z prstů už dnes bereme více jako módní záležitost, než jako symbol. Jak fungují magnetické laky?

Každý magnetický lak obsahuje návod, kterým je nezbytné se řídit. Drobné detaily se mohou na základě různé značky lišit, ale princip zůstává stále stejný. Důležité je opět poohlédnout se po kvalitnějším laku, protože si tak usnadníte trápení. Levnější laky na nehty většinou (ne však vždy) můžete zahodit po několika pokusech do koše. Postup není na první pohled příliš těžký. Nehet nalakujeme silnější vrstvou laku a nad nezaschlý lak přiložíme magnet. A tady nastává zlomová chvíle. Magnet je nutné přiložit dost blízko, a tak se lehce může stát, že se dotknete nalakovaného nehtu a můžete začít od začátku. Tato technika vyžaduje oproti jiným nejen základní komponenty, ale také značnou trpělivost, pevnou ruku a soustředěnost. A jsme u výše zmíněného problému pokus – omyl. Značky s profesionální kosmetikou (na příklad L´Oreal) si totiž poradí i s takovým nedostatkem. Podívejte se sami:

V drogériích se poohlédněte po různých druzích magnetických laků, jelikož každý z nich dělá trošku jiný efekt. Pokud si nejste jistá, poraďte se s prodavačkou, případně se nebojte požádat o vyzkoušení testru.

Zdroj: www.youtube.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu