Urban street style – to je nová kolekce New Yorker podzim 2013

Urban street style – to je nová kolekce New Yorker podzim 2013

1. září 2013, podzimní kolekce New Yorker, New Yorker podzim 2013, trendy New Yorker

Sponzorované odkazy

Značka New Yorker se zaměřuje především na mladší populaci, a proto se v jejích kolekcích setkáváme převážně s živelnou módou bez jakýchkoliv konvencí. Ale je tu podzim, vše se uklidňuje a barvy dostávají temnější ráz. Taková je přesně nová kolekce New Yorker pro podzim 2013. Nečekaně zdrženlivá, tlumená a méně okázalá.

New fashion, new lifestyle! To je New Yorker. Zdánlivě nenápadná podzimní kolekce srší detaily, které zároveň představují trendy nadcházející sezóny. Jedná se především o pohrávání s kombinací více materiálů, zdobné korálky či výšivky nebo lesklé barvy. Celá kolekce se nese v duchu „urban street style“ a vybízí k inspiraci z městského stylu. Vyjděte ven a nasajte inspiraci z lidí kolem sebe, z míst i atmosféry každého města. „Pouliční móda“ v sobě skrývá velké množství individualismu, svobody a především anonymity. Samotní tvůrci kolekce uvádějí, že už jsou pryč letní květinové vzory či podpatky – život se vrací do ulic.

Co tedy New Yorker pro podzimní dny nabízí? Komfortní módu ukrytou v podobě džínů, trika a bundy. Bez starostí obujte známé sneakers nebo kotníčkové boty bez podpatku a vyražte nadýchat se svěžích trendů ulic, protože „urban autumn“ už klepe na dveře.

Barvy podzimu budu opět tmavší. Letos se budeme setkávat především s šedou, béžovou, ale také fialovou a vínovou. Doplňky ovládne „rezatá“ barva. Může se objevit na botách, kabelkách, šátcích i šálách. Oživit zdánlivě ponurý model tedy také nebude problém.

Ani New Yorker nemůže zůstat pozadu s trendem kožených legín a kožených rukávů v kombinaci s jinými materiály. Vytvořte rockový styl – oblečte si legíny, kotníčkové boty a průhlednou halenku s cvočky na ramenou a look of the day je snadno hotový.

Podzimní kolekce New Yorker dostává vyspělejší ráz a ač se drží stále módních trendů, lze v ní spatřit cosi nového. Je pravda, že „crazy“ trika a mikiny se v prodejnách New Yorker stále najdou. I kousky s poněkud zvláštními motivy. Avšak posun je jednoznačný a já se už těším, co nového značka přinese v zimní kolekci.

Zdroj: www.newyorker.de

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu