Podzimní lookbook H.E. by Mango je tu!

Podzimní lookbook H.E. by Mango je tu!

9. září 2013, Mango, H.E. by Mango, pánská kolekce, pánské oblečení, kolekce, podzimní kolekce, podzim 2013, trendy, pánské trendy

Sponzorované odkazy

Podzim už se blíží mílovými kroky, a pokud jste do svého šatníku zatím nerařadili pár teplejších kousků, bude vám co nevidět poněkud chladno. A platí to i pro muže! Jestli si, pánové, nevíte rady, čím svou skříň pro novou sezónu obohatit, nakoukněte s námi do podzimního lookbooku H.E. by Mango. Najdete tam klíčové kousky letošního podzimu a spoustu inspirace, jak je zakomponovat do outfitu!

lookbooku máme znovu šanci vidět španělského modela Andrése Velencosa jak před fotografem Scottem Schumanem pózuje v nádherných barcelonských ulicích.

Na rozdíl od spousty jiných značek nevidí Mango podzim jenom šedě. V kolekci se objevuje poměrně pestrá škála barev. Nejčastěji se zde vyskytují bílá, odstíny béžové a hnědé, spousta tónů modré, khaki, ale také růžová či bordeaux, v pánských šatnících stále ještě trochu opomíjené barvy. Tyto tóny dodají podzimnímu období veselejší nádech a pokusí se trochu rozzářit tmavé ulice!

Kolekce H.E. by Mango na podzim 2013 se zaměřuje jak na elegantní styl vhodný do práce, tak i na ten ležérní, pro volný čas. Muži, kteří kvůli práci nosí každodenně obleky, najdou v kolekci spoustu slušivých sak, různobarevných košil, zajímavých kravat i společenských kalhot vhodných právě pro pracovní příležitosti, ale i pro ty kulturní.

Dále se kolekce H.E. by Mango zaměřila na kousky pohodlnější pro běžné nošení. Mezi nimi vynikají zajímavé kožené bundy, které například v tmavě modré barvě vypadají velmi neokoukaně. Vaši pozornost si zaslouží i různobarevné rifle, které patří stále k velkým hitům. Lehce je zkombinujete s jednoduchými svetry, které kolekce také nabízí.

Kromě oblečení nabízí pánská linie Manga i spoustu doplňků. Vedle již zmíněných kravat jsou to elegantní boty i mokasíny, kožené pásky, pánské tašky, sluneční brýle, šátky či náramky. Všechny tyto doplňky vás outfit povýší na jedinečný!

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu