Be elegant! - Podzimní lodičky 2013

Be elegant! - Podzimní lodičky 2013

14. září 2013, lodičky, Baťa, Humanic, CCC, Deichmann, bordó, podzim 2013, trendy podzim, plesová sezóna, podzimní kolekce, dámská obuv

Sponzorované odkazy

Podzim už nám pomalu klepe na dveře, ale podzimní kolekce obuvních značek jsou v proudu již od půlky léta. Kozačky nízké i vysoké, kotníková obuv, tenisky, šněrovací obuv, polobotky a baleríny – tak to jsou boty jako vyšité do podzimního počasí. Nyní ale bude řeč o podzimních lodičkách. Možná si říkáte, že lodičky se hodí spíše na plesy a večírky, ale přední výrobci módní obuvi vás vyvedou z omylu. Podzimní lodičky jsou dokonale přizpůsobené do větru, deště a dalších nepříjemností, které nám každoroční podzim přináší. A pokud se k nim budete chovat šetrně, využijete je ještě v zimě a to při plesové sezóně. Taneční, maturitní a imatrikulační plesy – už je to tu zase!

Deichmann

Omrkneme, co pro nás mají připravené ty nejžádanější módní značky obuvi u nás. Začněme značkou Deichmann. Čím dál tím více populárnější a dostupnější. Podzimní lodičky 2013 od Deichmann nás nijak nepřekvapí, jestliže známe styl této značky. V kurzu budou stále a pořád cvočky a druky, což je výhodou, jelikož letos pofrčí také grunge styl, ke kterému se budou podzimní lodičky s druky skvěle hodit. Pokud vás některé z lodiček Deichmann zaujmou, na oficiálních stránkách si stačí najít onen vybraný model, kliknout na zelený rámeček ,,Vyhledat v prodejně", zadat město, velikost a barvu a dozvíte se, kam přesně pro svoje snové botky zajít/zajet.

Baťa

Česká osvědčená klasika, tak to je Baťa, která svojí osobitost nezapře. Podzimní lodičky srší elegancí. Na výběr budete mít z pravých kožených a v poslední době velmi žádaných semišových lodiček. Do deštivého počasí bych ale spíše doporučovala oné kožené nežli semišové lodičky, které by mohl déšť poškodit. Zaujmout by vás mohly také lodičky Baťa s módní zdobenou špičkou kovovou aplikací ve zlaté barvě.

CCC

A pokračujeme v sérii českých oblíbených značek obuvi. Značka CCC, která má podle mého názoru ten největší výběr veškeré obuvi u nás, má také připravené krásné podzimní lodičky. Materiálově zde vládne semiš. Jinak jsou lodičky bez příkras. CCC zřejmě vsadila na jednoduchý styl a lodičky ladila do podzimních tónů béžové a hnědé ve všech variacích.

Humanic

V poslední řadě je tu Humanic. Značka, která letos na podzim přichází s novým trendem a tím je barva bordó. V této barvě je pro vás připraveno i několik modelů lodiček, které jsou vyzývavé a dýchá z nich sexappeal. K nim značka nabízí také doplňky v podobě kabelek a tašek stejné barvy. Jinak se v oficiální podzimní kolekci značky nacházejí další lodičky. Vesměs stejného stylu jako lodičky značek předchozích.

Zdroje: www.deichmann.com www.humanic.net www.bata.cz www.ccc.eu Jupiterimages / Comstock / Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu