Fashion trend: grunge nás neopustí ani na podzim

Fashion trend: grunge nás neopustí ani na podzim

17. září 2013, grunge podzim, trendy podzim 2013, tartan, černá trend 2013

Sponzorované odkazy

Černá barva zaplavila ulice. Okázalé modely v kombinaci s tartanem, krajkou a průhlednou síťovinou, mini sukýnky, ke kterým se nosí kotníčkové boty. Také kůže v různých barevných provedeních a punkové prvky. Móda na podzim dýchá pro nezaměnitelný styl grunge! Outfity ve stylu grunge pro podzimní dny.

Některé z modelů ve stylu grunge nejsou zrovna kamarádi s chladnějším podnebím. Krátké sukně, topy končící pod prsy, lehká síťovina proplétající kalhoty i trička. Ale snad už jsme trochu navykli na kombinování a vrstvení jednotlivých částí oděvů. K sukni oblékneme provokativní silonky se vzory, na květinový top navrstvíme svetřík, který poodhalí vzor trika a zároveň zahřeje a celý outfit doladíme pomocí kožené bundy s punkovými cvočky a mohutnými kotníčkovými botami. Ano, i tak může vypadat outfit ve stylu grunge. Naprostá svoboda, kterou tento styl nabízí, nám dopřává jedinečný pocit nekonečné inspirace. Móda nemá hranic a dohromady vytváří směsici originality s pohodlím.

Grunge nemůžete pouze obléci, grunge musíte cítit a žít. Jedná se více o životní styl více než o styl oblékání. Možná se vám zdá příliš výrazný. Pokud ano, můžeme se grunge pouze inspirovat. Využijte specifických prvků grunge pro vytvoření outfitu s oblečením, které běžně nosíte. Klasické modré džíny zaměňte za černé a nebojte se, pokud budou trochu potrhané. Tuto sezónu je to více než žádoucí. Využít lze i velkého trendu tartanu, kostky využívá ve svých kolekcích na příklad Mango, kde zakoupíte i super slim černé džíny. V Zaře zakoupíme jedinečné kožené sukně nebo legíny. Poté už nám schází jen kotníčkové boty (mohou být i martensky) a grunge outfit je na světě. Posledním prvkem jsou výrazné doplňky, zejména šperky. Zkombinujte jich hned několik.

Prohlédněte si malou inspiraci, jak styl grunge může vypadat.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu