Zahřejte se! / Dámské svetry na podzim 2013

Zahřejte se! / Dámské svetry na podzim 2013

15. září 2013, svetry, dámské svetry, podzimní svetry, podzim 2013, trendy svetry, trendy 2013, oversized svetry, pletenina

Sponzorované odkazy

Po vydařeném létě, kdy jsme nanejvýš navečer přehodily přes ramena lehký cardigan, přichází opět období pořádných hřejivých svetrů. Zachumlat se v chladném podzimu do huňatého a navíc stylového svetříku je moc příjemná věc, a proto se dnes podíváme, jaké svetry se budou v nové sezóně nosit.

Symboly a vzory

Určitě jste v obchodech zaznamenaly množství svetrů s nejrůznějšími symboly. Srdíčka, hvězdy, kříže, mašličky, smajlíci či různá písmena svetry oživují a díky nim vypadají hravě i vtipně. Stejně tak jsou ale trendy i svetry s nejrůznějšími vzory a potisky. Pořídit si tak můžete třeba svetr ve stylu leopardí či zebří kůže, puntíkatý či pruhovaný.

Oversize

Pokud se vám zdá, že jsou vám svetry ve vaší obvyklé velikosti velké, není to nejspíš chyba číslování. Letos totiž pokračuje trend oversize oblečení a objevuje se v hojné míře i na svetrech. Ty se pak skvěle hodí k legínám a superúzkým džínám, které pak k volnému svetru vytvoří dokonalý kontrast.

Velká oka

Svetry s velkými oky možná nepatří k těm, které vás za každého počasí dokonale zahřejí, ale zase patří k velmi stylovým a trendy kouskům letošního podzimu. Stačí si pod ně obléci prakticky jakýkoliv top, ve stejné nebo naopak kontrastní barvě, a originální look je na světě.

Hrubě pletené

Co vám však příval tepla dodá zaručeně jsou tlusté, hrubě pletené svetry, které jsou letos také in. Kombinovat je můžete naprosto se vším od vašich oblíbených riflí až po rozevláté sukně. Mohou být jednobarevné i žíhané nebo vzorované, fantazii se zde meze opravdu nekladou.

Barvy spadaného listí

O tom, že se letošní podzim nese na vlně tlumených barev, už jistě víte. I na svetrech se tak usídlily barvy jako černá, hnědá, vínová a šedá. Přestože tyto tóny spolu s bílou a béžovou převažují, nic vám nebrání obléci se například do trendy smaragdové, fialové či růžové.

Zdroje: www.zara.com, www.pullandbear.com, www.bershka.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu