Dopřejte si komfort! - Nová kolekce Baťa

Dopřejte si komfort! - Nová kolekce Baťa

18. září 2013, Baťa, podzim 2013, dámská obuv, pánská obuv, mokasíny, polobotky, baleríny, cvoky, druky, ostny, grunge styl, unisex, lodičky, adidas, Power, kotníčková obuv

Sponzorované odkazy

Za okny nám prší, je větrno a po sluníčku ani stopy. Zdá se, že podzim je na blízku. To znamená jediné. Bude potřeba se vyzbrojit, a to pořádně. Pevná a teplá obuv je základ. Obchod, kde vám zaručí stoprocentní kvalitu, je například český výrobce obuvi Baťa. Naleznete zde vše od výhodných nabídek bot za baťovských 599,–Kč až po elegantní koženou obuv se zárukou pravosti.

Dámská kolekce

Vše, co se týká módy, je vždy rozděleno na dámskou a pánskou kolekci. Ta dámská u výrobce obuvi Baťa je letos na podzim plná trendů. Začněme trendy cvoky, druky a ostny. Číhají na nás snad na všech pultech a ve všech výkladních skříních. Zkrátka letí a u Bati lze vybírat ze všech druhů obuvi s tímto zdobením. Ať jsou polobotky, baleríny, tenisky či lodičky. Za drsňačku můžete být tedy v každé příležitosti.

Dalším hitem budou polobotky. Ale ne jen tak ledajaké. Ve většině případech černé barvy, která je patronkou elegance. S lesklou povrchovou úpravou v tak trochu unisex stylu. Možná vám chvilku potrvá než si k nim vytvoříte vztah, ale vyplatí se čekat. S tímto kouskem se dají vytvářet skvělé outfity.

Nesmíme zapomenout ani na sportovní minikolekci. Jestliže jste alespoň jednou obchod Baťa navštívili, tak víte, že nabízí sportovní obuv značky adidas. Nemusíte tedy do specializovaných obchodů se sportovním vybavením, kde jsou mnohokrát stejné boty mnohem dražší než zde. A to se jedná o stejnou značku a tu samou kvalitu.

Není to jen obuv, co Baťa nabízí. Ruku v ruce jdou s botami, v případě dámské kolekce, také kabelky. V obchodech naleznete ,,kabelky, na vše, co musíte i nemusíte mít u sebe". Též s druky a cvoky, v hnědé či černé barvě. Je jedno jestli malé či velké. Vybere si každá.

Pánská kolekce

S muži je to vždy o něco lehčí. Pánská obuv Baťa je buďto elegantního, ležérního či sportovního stylu. Z té elegantní sekce lze vybírat z polobotek a mokasín z pravé hladké kůže. Pak tu máme ještě oblíbenou a pohodlnou kotníčkovou obuv a stejně jako u dam boty na sport značky adidas ale také značky Power. I pánové si tedy nákup patřičně užijí.

Zdroje: www.bata.cz www.bata.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, kabelky, lodičky a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu