Elegance a trendy v podzimní kolekci F&F

Elegance a trendy v podzimní kolekci F&F

17. září 2013, kolekce, dámská kolekce, podzimní kolekce, F&F, podzim 2013, dámské oblečení, trendy, podzimní kabáty, doplňky, svetry, pletené šaty, denim

Sponzorované odkazy

Při doplňování své podzimní garderóby novými kousky rozhodně nezapomeňte navštívit obchod značky F&F. Tato britská značka totiž nabízí spoustu stylového oblečení a to za více než příznivé ceny. Jejich nová kolekce pro podzim 2013 se drží nejnovějších trendů a nese se v barvách, které dokonale reprezentují novou sezónu. Nechybí zde krásné kabáty a saka, sukně, šaty, kalhoty, trendy denim a samozřejmě ani stylové doplňky. Pojďme se na podzimní kolekci F&F podívat podrobněji.

Kabáty a bundičky

Značka F&F neopomněla věnovat pozornost letošním grunge a rockovým či punkovým tendencím, a tak v její nabídce najdeme kožené křiváky, které patří k velmi oblíbeným a skoro nezbytným kouskům oblečení. Skvělou společnost pro začátek podzimu vám mohou dělat krátké barevné kabáty v červené či královsky modré. I dlouhé kabáty si však našly své místo v podzimní kolekci F&F a povětšinou oplývají velmi elegantním stylem.

Svetry a cardigany

Co by to bylo za podzimní kolekci bez pořádné dávky pleteniny? Úplety zkrátka k nové sezóně patří a jsou opět trendy. Na své si přijdou dámy preferující jednoduchost, neboť je v kolekci F&F spousta jednobarevných svetříků, ale ani pokud máte raději svetry živější a originálnější, nepřijdete zkrátka. Návrháři F&F se totiž podle všeho zamilovali do roztomilých zvířátek, a svetry tak zdobí soby, psi nebo lední medvěd.

Šaty a sukně

Elegance doslova číší i ze šatů a sukní, které najdeme v podzimní kolekci F&F. Pouzdrové sukně a šaty zvýrazní ženské křivky a pomohou vytvořit dokonalou postavu. Jistě vás zaujmou i v chladnějším období velmi oblíbené pletené šaty.

Denim

Klasický, černý, sepraný – denim je zkrátka trendy snad ve všech svých variantách. Kromě džín si určitě pořiďte i denimovou bundičku, jeden ze současných hitů.

Doplňky

Nic nedodá kabátu větší šmrnc než zajímavý šátek a třeba i slušivá čepice a stylové rukavice. I tyto doplňky samozřejmě kolekce F&F nabízí a kromě nich pak i nejrůznější kabelky a v neposlední řadě i spoustu bot.

Zdroj: www.ffmoda.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu