Fashion trend: All black everything aneb černá od hlavy až k patě

Fashion trend: All black everything aneb černá od hlavy až k patě

21. září 2013, fashion trends, černé oblečení, černé šaty, malé černé, černé kalhoty, módní trendy, trendy podzim 2013, skinny, legíny, kůže, kožený, all black, černá, all black everything, černočerná, barvy

Sponzorované odkazy

Trendy velí jasně – po bílobílém létu tady máte temnou černou. A vůbec jí nešetřete. All black everything nebo-li vše černé je velkým současným trendem po celém světě. Nemusíte si tak lámat hlavu nad tím, jaká barva nebo vzor se hodí k vašemu outfitu. V jednoduchosti je přeci krása a tady to platí dvojnásob!

JAK NOSIT?

Černá barva krásně vynikne spolu s kůží či koženkou. V tomto trendu jsou nerozlučnou dvojkou, a proto si minimálně jeden kožený kousek pořiďte a obohaťte tak svůj šatník. Může to být klidně doplněk. Jestli pak budete nosit elegantně či ležérně je na vás. Záleží na vašem stylu a módním cítění. Nebojte se vrstvit trička a topy přes sebe, stejně tak svetry a plédy. Zkuste trošku experimentovat s délkou topů. Kalhoty se nosí zásadně skinny, popřípadě v boyfriend stylu s vysokými podpatky. Saka a kabáty v prodloužené délce, ležérně rozepnuté. Vypadají chic. Zastánci jednoduchého classic stylu jistě rádi ocení sáčko nebo koženou bundičku v motorkářském stylu, černé legíny či skinny kalhoty a tričko nebo jednoduchý černý top. Nešetřete doplňky – zkuste klobouky, psaníčka, nápadné prsteny a náhrdelníky, sluneční brýle aj. Samozřejmě černá kabelka a boty jsou nutnost. Kabelku volte spíš střední velikosti nebo psaníčko. Co se bot na podpatku týče, tak se nosí lodičky do špičky, páskové minimalistické sandálky a kotníčkové boots. V chladnějších dnech klidně provětrejte kozačky. Letos se budou nosit kozačky ve výšce nad kolena, takže pokud si troufáte, zkuste to.

Zkuste si ve skříni roztřídit všechny černé kousky oblečení. Takhle budete mít nejlepší přehled o tom, co vám chybí a můžete dokoupit, popřípadě čeho máte příliš a můžete se toho zbavit (patery černé kalhoty, sukně, apod.). U černé barvy je obrovská výhoda ta, že je to nesmrtelná barva ve smyslu, že nikdy neomrzí, a hodí se ke všemu. Skvěle se kombinuje s vzory a jinými barvami. Proto tedy černé legíny nebo šaty nevyužijete pouze pro tento trend. Zaručujeme, že černé kousky oblečení oblečete víc než třikrát! Také nešetřete a nebojte se černých doplňků. Jak jsme se již zmínili, hodí se ke všemu a mají obrovské využití. A malý tip na závěr – černé legíny a malé černé šaty tady budou navždy, pořidťe si je. Černá je prostě nejpraktičtěj­ší barva!

Zdroje: Thinkstock, www.polyvore.com, www.asos.comwww.nastygal.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu