Jaké jsou barvy podzimu 2013?

Jaké jsou barvy podzimu 2013?

19. září 2013, barvy podzimu, podzimní barvy, trendy podzim 2013, fashion trends, barvy, podzim, krémová, pudrová, béžová, černá, bílá, modrá, petrolejová, starorůžová, purple, růžová, šedá, trendy 2013, podzimní trendy

Sponzorované odkazy

Podzim hraje všemi barvami a především těmi teplými. Alepoň co se zbarvení rostlin týče. Ovšem módní trendy až tak barevné nebudou. Podzim fandí pudrovým odstínům jako béžová, krémová, světle růžová apod. Dále se objevuje černobílá klasika. Z těch barevnějších odstínů se nám ukážou studené odstíny šedé, modré a petrolejové a zahřejí nás teplé odstíny vínové a výrazná purple. Paleta barev je tedy pro podzim poměrně pestrá. A kterou barvu si zvolíte právě vy?

NEUTRÁLNÍ KRÉMOVÉ ODSTÍNY

Barvy jako béžová nebo starorůžová jsou oblíbené. Jsou jemné, ženské a skvěle kombinovatelné. Mezi krémové odstíny dále patří pastelová růžová, okrová a odstíny hnědé. V podstatě sem můžeme zařadit všechny barevné odstíny, které jsou hodně ředěné bílou barvou – například i světle šedou. Neutrální odstíny sluší hodně blondýnkám. Pěkně se kombinují krémové barvy navzájem a stylově vypadají i s černou barvou a s džínovinou. Nedbalá chic elegance.

VÍNOVÁ BARVA A SYTÁ PURPLE

Dalšími doslova horkými favority mezi barvami jsou purple a vínová. Purple patří mezi výrazné odstíny fialové s příměsí červené barvy. Je to sytá a velmi intenzivní barva. Dle trendů se nádherně doplňuje s džínovinou a bílou barvou. Pokud si troufáte, vyzkoušejte rtěnku v odstínu purple! Vínová je běžnější a známější barva, která se často na podzim objevuje spolu se smaragdovou a petrolejovou. Kombinujte ji s šedou a odstíny tmavě modré nebo khaki. Pokud jste blondýnka, hezky vám zvýrazní obličej. Vínová podzimu sluší!

STUDENÉ ODSTÍNY

Studené odstíny nám přináší temné barvy modré a šedé. Symbolizují blížící se zimu a chladné dny a dlouhé noci. Sem tam se zde objevuje smaragdová se zabarvením lehce domodra. Ve vzájemné kombinaci modré a šedé vypadají nejlépe a jsou trendem letošního podzimu. Zkuste si obléci šedý kabát v prodloužené délce pánského střihu nebo pouzdrové šaty v temné modři. Modroočka budou s těmito barvami na podzim o něco hezčí, neboť úžasně zdůrazňují modrou barvu očí.

ČERNÁ A BÍLÁ – KLASIKA, KTERÁ NESTÁRNE

Je to tady opět! Krom trendu all black everything je zde černá znovu, tentokrát ruku v ruce s bílou. Navzájem se skvěle kontrastně doplňují a zvýrazňují jedna druhou. Největším trendem jsou bílá trička s černým nápisem v oversize velikosti. Stylově vypadají také proužky či doplňky ve stejných barvách. Černou a bílou zkrátka nikdy nevyškrtávejte ze svého šatníku!

Zdroje: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu