Podzimní novinky pánských parfémů

Podzimní novinky pánských parfémů

24. září 2013, Dior, Homme, Dior Homme, parfémy, pánské parfémy, pánské vůně, parfums, trendy, podzim, podzim 2013

Sponzorované odkazy

DIOR – DIOR HOMME

Nejočekávanější pánskou vůní tohoto podzimu je jednoznačně Dior Homme, kde se stal tváří současný populární herec Robert Pattinson. Velmi smyslný mužský parfém vytvořený z původní Dior Homme Sport z roku 2008. Dior Homme zpočátku voní po šalvěji, levanduli a bergamotu, dále se rozvíjí v květinových tónech kosatce, kardamonu, kakaa a jantaru, kde základem je vetiver, pačuli a kůže. Video kampaň k tomuto luxusnímu parfému sklidila obrovský aplaus. Rozhodně stojí za shlédnutí!

MOSCHINO – FOREVER SAILING

Moschino uvádí podzimní pánskou vůni Forever Sailing. Jedná se o citrusově dřevitou vůni, která není příliš silná a hodí se pro každodenní nošení. Hlavou je svěží máta a citrusy – citrón a grapefruit. Dále se vine v jemných tónech levandule a jalovce, kde volně přecházíme k dřevitému základu – pačuli, pižmo, ambra a dřevité tóny. Flakon parfému je v krásné modré barvě, víčko nese typické logo značky.

HUGO BOSS – HUGO RED

Hugo Red, jejíž tváří se stal zpěvák skupiny 30 seconds to Mars Jared Leto, je dalším podzimním favoritem mezi pánskými parfémy. Parfém je orientálně kořeněný a určený všem mužům milující výjimečné věci a vůně. Hugo Boss se snažil, aby byly prolomeny konvence a muž si stanovil nové cíle. Taková malá zajímavost – flakon parfému je potažen speciálním na teplo reagujícím povrchem v červeně chromové barvě. Zviditelní dotek lidské dlaně a pak zase zmizí. Základem vůně je fazole Tonka a ambra, srdce tvoří ananas, rebarbora, cedrové dřevo a kovové tóny. Hlavou je růžový pepř, grapefruit, galbanum a kovové tóny.

ROBERTO CAVALLI – JUST CAVALLI HIM

Just Cavalli Him je kožená vůně s prvky koření. Tato vůně vznikla spolu s dámskou Just Cavalli a navzájem se skvěle doplňují. Můžete si tedy s partnerem pořídit stejnou značku parfému, které navíc spolu vzájemně krásně voní. Základem je tedy kůže, srdce tvoří vetiver a hlavou je nové koření.

DAVID BECKHAM – CLASSIC

David Beckham není v oblasti módy žádným nováčkem a to stejné platí u parfémů. Na podzim uvedl svou novou vůni, kterou pojmenoval Classic a je učená všem sportovně založeným mužům, ať už aktivním sportovcům či pouze jejich fanouškům. Tato ležérní vůně je především svěží a dřevitá. Základem je ambra, vetiver a cedrové dřevo. Postupně přechází v cypřiš, mátu a muškátový oříšek. Hlavu tvoří gin, limetka a galbanum.

Zdroje: www.parfemy.cz, Thinkstock

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii kosmetika a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu