Kamarádi do deště - holínky a deštníky

Kamarádi do deště - holínky a deštníky

26. září 2013, nízké holínky, holínky, deštník, zvířecí motivy, army styl, maskáčová barva, podzim 2013, trendy, lebky

Sponzorované odkazy

Už je tu podzim, se kterým přichází obvyklé sychravé počasí. Neznám nikoho, kdo by měl rád déšť, vítr, bláto, louže a shrabávání listí. I když z toho všeho příliš nejásáme, podzim je nemilosrdný a vůbec nás nešetří. Je tedy řada na nás. Jsme chytřejší než podzim, jelikož se proti jeho nežádoucím živlům dokážeme chránit. Nejlépe na podzim účinkují holínky a deštníky, které dokáží být nejen praktické, ale také módní, o čemž vás tento článek zaručeně přesvědčí. Jen čtěte dál.

Holínky

Začněme u holínek. Je toho taková spousta, že vůbec nevím, kde začít. Tak zaprvé. Holínky nejsou vůbec nudné a fádní. Dokáží být výstřední a nápadité. Takové jsou například holínky obrázkové. Nemáte představu, jak všelijak mohou holínky vypadat. Obrázky zvířat, květin či kostí dolní končetiny. Zaujmou nejen vás, ale také lidi ve vašem okolí, kteří vás v obrázkových holínkách uvidí.

Nemusejí to být ale jen obrázky, které se na holínkách objevují. Naleznete na nich i jiné motivy. Určitě víte, že letos na podzim ,,pofrčí" zvířectvo a army styl. Takže nemějte strach. Leopardí a maskáčové holínky jsou také na skladě.

Možná to jediné, co je na podzimu krásné, jsou barvy. Červená, žlutá, hnědá, oranžová. Všude kolem nás. Stromy se probarvují tak, jak by se nám ani nesnilo. Trendy v oblasti módy proto je, obléci a obouti se do barev stejných. I takto barevné jsou tedy i holínky. Pokud budete mít štěstí, tak na některých modelech naleznete další hit sezóny – cvočky a druky.

Každý víme, jak holínka vypadá. Existují ale i holínky nízké, které možná neznáte. Nedosahují výšky pod kolena, ale maximálně tak ke kotníkům či ke čtvrtině lýtkům. Jsou stejně působivé jako holínky klasické, ale chůze v nich je o něco pohodlnější.

Deštníky

Pláštěnky momentálně nejsou v kurzu, a proto se pojďme podívat, jak jsou na tom deštníky. Jdou ruku v ruce s holínkami. Tvoří s nimi dokonalý pár. Dají se proto skvěle kombinovat. K army holínkám, army deštník. K holínkám se zvířecími motivy půjde skvěle deštník se zvířecími motivy. (Malý tip pro vás! Zvířecí deštníky vám nabídnou v obchodech značky Pull and Bear.) Budete vypadat dokonale, pokud zvládnete tyto dva ,,bratry" zkombinovat.

Kombinace holínek a deštníku nemusí být dokonalá. Velice pěkně také vypadají vzorované deštníky, které po rozevření vytvářejí krásné ornamenty. Přecházet zrak bude nejen vás.

Pokud máte rádi zábavu, tak se vám zaručeně zalíbí obrázkové deštníky. Jsou asi tak nevšední jako obrázkové holínky. Tak například smajlíci, dortíky či malinké deštníky.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu