Nestárnoucí kousky v kolekci adidas Originals podzim/zima 2013

Nestárnoucí kousky v kolekci adidas Originals podzim/zima 2013

27. září 2013, dámské oblečení, pánské oblečení, obuv, sportovní obuv, tenisky, sneakersky, bundy, kalhoty, svetry, tepláky, adidas, adidas Originals, sportovní oblečení

Sponzorované odkazy

Pokud jde o stylové a velmi oblíbené sportovní oblečení, značka adidas patří rozhodně k těm nejlepším. Na trhu je už neuvěřitelných pětašedesát let a za tu dobu si stihla vytvořit vlastní originální styl. Ten teď můžeme obdivovat i v nové kolekci adidas Originals pro podzim a zimu 2013. V ní se mísí prvky použité již v minulosti, z nichž pak vznikla spousta nadčasových a stylových kousků. Značka adidas vychází z toho, že opravdový styl je budován dlouhá léta a na rozdíl od trendů nikdy neumírá.

A co všechno v kolekci adidas Originals pro novou sezónu podzim/zima najdeme? Je toho opravdu mnoho! Kromě dámské i pánské kolekce oblečení zde najdeme například řadu navrženou ve spolupráci s rapovou skupinou Run-D.M.C., nechybí kolekce bot a ani třeba hodinky nebo pletené doplňky.

Dámská kolekce

Milovníci klasiky si přijdou na své. Typické mikiny, bundy a trička s logem adidas v pestrých barvách hrají v kolekci adidas Originals pro letošní podzim a zimu prim. Dále je zde také reprezentován i letošní podzimní hit číslo jedna – grunge styl. Oblečení zde zkrátka hraje nejen veselými barvami, ale i novými trendy!

Pánská kolekce

I pánská kolekce adidas Originals vsází na klasiku, ale dokáže i překvapit. A to například pletenými vzorovanými svetry. Důležitou roli zde pak hrají letecké bundy v kombinaci s plátěnými kalhotami. Při pohledu na lookbook je pak jasné, že návrháři zaměřili svou pozornost na vrstvení, díky němuž zůstanete i v chladném počasí v teple.

Obuv

Na dámy v nové kolekci čekají kromě klasických tenisek i boty vyšší, sneakersky opatřené kožíškem pro dokonalý komfort nebo současný trend tenisek s klínovým podpatkem. Muži si pak mohou vybrat mezi sportovnější obuví hrající všemi barvami, nebo elegantními botami koženými či semišovými. Pro odvážné muže milující originalitu a trendy jsou pak určeny boty s hadím designem.

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu