Nová kolekce Tommy Hilfiger na vlnách preppy stylu

Nová kolekce Tommy Hilfiger na vlnách preppy stylu

28. září 2013, Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, podzimní kolekce Tommy Hilfiger, preppy styl

Sponzorované odkazy

Studentská léta, specifický styl oblékání, jedinečný životní styl – doba, která rychle propluje časem a zdánlivě se ztrácí v našich vzpomínkách. V módě ale neustále ožívá pomocí módního stylu zvaného preppy. Elegantní volnočasová móda i kousky inspirované krásou vintage. Nová podzimní kolekce Tommy Hilfiger a Hilfiger Denim je k dostání na prodejních pultech!

Kouzlo secondhandů a bazarů je zcela nezaměnitelná. V rukou držíte kousek historie a stylu. Pokaždé když si jej oblečete, jste jedineční. Snad i taková je nová kolekce Tommy Hilfiger. Ač se inspiruje ve skříních našich prababiček a přebírá nápady z amerického preppy stylu 50. a 60. Let, vytváří originální podzimní kolekci balancující mezi elegantní a volnočasovou módou. Jednotlivé modely působí velmi ležérně, někdy až neupraveně. Řekla bych nenucená elegance. Jeden outfit slouží k mnoha příležitostem. Můžete v něm vyrazit na pracovní schůzku a později se bez rozpaků přesunout do kina.

Saka, košile, chinos kalhoty ale také parky, svetry do véčka a kožené boty. Základní prvky podzimního šatníku z kolekcí Tommy Hilfiger a Hilfiger Denim.

Tommy Hilfiger se vyznačuje stabilní nadčasovostí, která je podtržena některým z detailů. Může jim být moderní materiál, originální detail nebo výrazná barva, podle aktuálních módních trendů. Přesně takováto je noá podzimní kolekce. Šedou, černou a tmavomodrou barvu doplňuje hořčicově žlutá, dýňová oranžová nebo vínová barva. Pod svetry se ukrývají košile s cvočky na límci a romantické šaty s kvítky překrývá oversize parka ve vintage stylu. Hilfiger si tuto sezónu pohrává s kombinací starého a nového – výsledkem je moderní look pro každý den.

Podzim bude zdá se chladný, a tak jistě uvítáme trendy prošívané bundy. Mezi barvy číslo jedna přitom patří kaštanová, modrá nebo lesní zeleň. Doporučuji se v prodejnách Tommy Hilfiger porozhlédnout po dámských i pánských kalhotách. Výběr barev, materiálů i střihů je neuvěřitelně zajímavý a pestrý.

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu