Boss Orange - Kolekce Hugo Boss podzim 2013

Boss Orange - Kolekce Hugo Boss podzim 2013

1. října 2013, podzim 2013, Hugo Boss, Boss Orange, pánské vesty, pánská móda, dámská móda

Sponzorované odkazy

Je až neuvěřitelné, že značka Hugo Boss už existuje krásných kulatých 90 let. Jedná se o značku s dlouhou a také zajímavou historií. Založena byla roku 1923 v německém Metzingenu. Moc dlouho se na trhu ale neudržela, jelikož ji za sedm let čekal bankrot. Možná největší zajímavostí je, že firma v období druhé světové války vyráběla uniformy pro příslušníky SA a Hitlerjugend, později také pro Wehrmacht a SS. Sám Hugo Boss byl totiž členem nacistické strany. Samozřejmě, že po druhé světové válce nemohla firma zůstat bez následku. Čekala ji značná pokuta, ale i přes to a přes smrt samotného zakladatele, značka ,,válí" dodnes, za což jsme rádi.

Dost bylo historie, nyní se pustíme do toho, co vyplývá ze samotného názvu článku. Půjde o podzimní kolekci 2013 Boss Orange. Značka je rozdělena do šesti kategorií, kterými jsou Boss, Boss Orange, Boss Kidswear, Boss Green, Hugo a Boss Home. Není překvapující, že značka s takovou tradicí se v dnešní době ,,fušuje" ještě do dětského oblečení a domácích doplňků.

Dámská Boss Orange

I když byla prvotně značka Hugo Boss založena pouze proto, aby produkovala a na trh uváděla pouze a jen pánské oblečení, nyní je tomu jinak. I dámy mají v dnešní době u ,,Bosse" své místo. A dopřává se jim stejné péče jako mužům. Oblečení, boty, parfémy, hodinky, kabelky a brýle. Ty samé kolekce. O dámském parfému Hugo Boss se dozvíte více v našem článku ,,Trendy podzimní dámské parfémy" a na sluneční brýle už je nyní docela pozdě. Vrhneme se na to zbývající. I když kolekce nese název Boss Orange, po oranžové tu není ani vidu ani slechu. Přesto je kolekce stylová. Barvy hrají tóny šedé, béžové, černé, khaki a dost modelů jeví známky modré. Prostě dokonalé outfity pro podzim 2013. Ve stejném stylu se nesou i boty Boss Orange. Okoukněte modelky na fotkách a nechte se inspirovat.

Pánská Boss Orange

A konečně ten pravý Hugo Boss. Pánská kolekce alespoň trochu dodržuje zásady svého názvu. Po oranžové barvě tu nebude sháňka. Jinak, co se týče kolekce, je dosti barevná. Možná na pánskou až moc, ale každému je po chuti něco jiného. Krom pestrých barev v kolekci naleznete pěknou řádku modelů pánských vest a bund. Všechny se podle mne dosti povedly. Stejně tak jsou na tom i rifle. I barevné, i šedé, i černé. Modrá džínovina zde nehraje prim. Jinak je vše bezchybné.

Zdroje: www.hugoboss.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu