Pánské hodinky - praktický šperk každého muže

Pánské hodinky - praktický šperk každého muže

29. září 2013, pánsé hodinnky, luxusní pánské hodinky, sportovní hodinky

Sponzorované odkazy

Pánské hodinky jsou přesným ukazatele nejen času, ale i mužské osobnosti. Jediný šperk, proti kterému nemá snad žádný z mužů námitky, si vydobyl důležité postavení praktického pomocníka i prestižního zástupce luxusu. Trendy v oblasti designu pánských hodinek se neustále vyvíjí a liší se značka od značky. Dnes nalezneme mistry exkluzivních pánských hodinek, které mají až neuvěřitelné množství různých funkcí a pyšní se jedinečných designovým zpracováním na nejvyšší úrovni. Avšak i sportovní hodinky se těší velkému zájmu a jejich funkčnost se projevuje na jiné rovině. Design je pochopitelně upraven více na základě praktičnosti nežli podle trendů. Jaký typ hodinek upřednostňujete vy?

Luxusní pánské hodinky

V byznys módě vyjadřují hodinky symbol společenského postavení. Vysocí manažeři, politici i jiní významní muži se navzájem mohou posuzovat podle zvoleného pánského obleku, mobilního telefonu a nebo právě pánských hodinek. Hodinky jsou šperk a mají nezaměnitelnou hodnotu.

Osobně mne okouzlily hodinky značky Traser. Sama značka má za sebou zajímavou historii a už jen fakt, že z původně armádních hodinek někdo vytvořil tak úžasný artefakt, mne fascinuje. Hodinky pyšnící se švýcarskou světoznámou kvalitou, koženým řemínkem a safírovým sklem. To jsou pro mé ženské oko základní parametry. Nicméně se zaměřuji i na funkčnost a kvalitu. Ohodnotit tedy musím i mb-microtec®osvětlení, díky němuž si přečtete čas v jakémkoliv prostředí.

Elegantní hodinky se také ukrývají pod značkou Empirion Armani, ale dle mého názoru se mnohé z typů hodí více pro muže ve středním věku.

Sportovní hodinky vhodné nejen na sport

Rozebrat zde všechny typy hodinek vhodných k jednotlivým sportům, by vystačilo na samostatný dlouhý článek. Technologie je mocná čarodějka a nabízí nám stylové hodinky do vody, vhodné pro běh nebo jako skvělé parťáky při lezení po horách. Ano, jsou hodinky, které vám změří i nadmořskou výšku. Silně tak zastiňují voděodolné hodinky, které se postupně stávají samozřejmostí. Pokud chcete být originální, rozhlédněte se některé ze značek vyrábějící binární hodinky. Jsou velmi šmrncovní a originální (vyrábí na příklad STORM nebo THE ONE).

Také bych ráda upozornila na speciální limitované edice, díky nimž můžete vlastnit naprostý originál. Zaujala mne sada Festina Tour de France – modelová řada pro cyklistický mezinárodní závod. Udělejte si radost takovým skvostem nebo si přichystejte předběžně vánoční dárek.

www.hodinky.cz , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu