Podzimní kolekce s.Oliver – směs trendů, inspirace vintage a ležérního urban stylu

Podzimní kolekce s.Oliver – směs trendů, inspirace vintage a ležérního urban stylu

5. října 2013, nová kolekce s.Oliver, urban style, vintage fashion, s.Oliver podzim 2013

Sponzorované odkazy

Značka s.Oliver patří v mých očích k jakési klasice na módním poli. Vždy jsem zde nalezla basic trika, střihem jednoduché džíny a projmuté kardigany. Jako základ šatníků perfektní módní partner, ale jako trendy značka? V pozici ukazatele trendů pro mne nikdy nefigurovala. Podzimní kolekce mne ovšem nadchla. Možná s.Oliver nabral vítr do plachet a začíná se orientovat na inovaci svého stylu. Stále v něm dřímá ona typická ležérnost a praktičnost využití, nicméně inspirace vintage a urban stylem je zcela osvěžujícím prvkem.

Modely vznikaly pod rukama návrhářů ve stínu inspirace velkoměsty Berlínem a Londýnem. Odsud jistě pramení futuristické prvky a alternativní styl. Podívejme se také na typické prvky sezóny – patří mezi ně kombinace materiálů (přičemž se využívá zejména kůže a její imitace), metalické prvky také mají číslo jedna v žebříčku oblíbenosti a punkové cvočky či zipy? Jednoznačně ano.

Outfity se navzájem dobře mísí. Jednotlivé kusy je tak snadné nakombinovat, že během několika mála minut vytvoříte z byznys modelu outfit na párty.

Zmínila jsem, že s.Oliver se vyznačuje basic kousky oblečení. Ty najdeme v řadě Casual i tuto sezónu. Jednoduché čisté linie, podzimní hřejivé materiály, klasické denimové košile a chinos kalhoty. I tak se zde objevují prvky vintage, retro a urban stylu. Vliv velkoměsta, jeho alternativní stránky – klubů i běžného ruchu v ulicích.

s.Oliver připravil letošní podzim pro dámy opravdové lahůdky.

Rozvíjí nadále trend zvířecích potisků a nebojí se ani výšivek, lesklých látek a zejména barokních motivů.

Dámská i pánská kolekce v sobě dále ukrývá velkou inspiraci v loveckém a army stylu. I proto se setkáme s odstíny zelené barvy, bordó a temně hnědé. Na druhou stranu nejen u značky s.Oliver spatřujeme výrazné motorkářské prvky a tak se během podzimní sezóny setkáme se směsicí stylů, materiálů i střihů.

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu