Nízké kozačky - to pravé do prvních podzimních dní!

Nízké kozačky - to pravé do prvních podzimních dní!

6. října 2013, nízké kozačky, podzim 2013, podzimní barvy, dámská obuv, Deichmann, CCC, druky, cvoky, ostny, přezky

Sponzorované odkazy

Také už vás tohle počasí štve? Ráno, když jdete do práce či do školy, mrzne a je zima jako v lednu, odpoledne naopak svítí sluníčko a večer se opakuje ráno. A takhle to chodí den co den. Ráno se teple oblékáte, vrstvíte a odpoledne se zase svlékáte a nosíte půlku oblečení v ruce nebo je máte narvané v taškách a kabelkách. S tím už se nějak smíříme, ale co boty? Obout si ráno teplé, s sebou si zabalit nějaké lehčí a při cestě domů si je přezouvat? Je lepší způsob! Nízké kozačky jsou tak akorát. Nevypadáte jako, když čekáte na to, že bude sněžit nebo přijdou 40°C vedra.

Nízké kozačky jsou skutečně skvělou vychytávkou. Příjemně se nosí, jelikož většina modelů stojí na nízkém či vůbec žádném podpatku. Na delší cesty jsou jako vyšité. Zkrátka a dobře jedná se o univerzální obuv pro všechno. Některé jsou spíše elegantního stylu, ale jiné zase ležérnějšího. Záleží, k jaké příležitosti se nízké kozačky budou nosit. Vyrazit s nimi můžete do města, do parku, ale i na party. Označila bych je za boty všech možností.

Materiál, z jakého jsou nízké kozačky vyráběny, je též různorodý. Jmenovat mohu pravou kůži, syntetickou, ale také oblíbený semiš, který je sice pohledný, ale do deštivého počasí se nedoporučuje. Určitě jste také zaregistrovali, že v letošní podzimní sezóně se roztrhl pytel se cvoky, druky, ostny a přezky na botách. Tento hit jsme měli možnost vyzkoušet už před rokem, kdy se rád objevoval na lodičkách, když přišla plesová sezóna. Nyní je tu zas a nízké kozačky mi neunikly. Druky zdobí všechny z nich. Pokaždé sice jinak, ale přesto stejně.

CCC

Určitě se ptáte, které obuvnické značky nízké kozačky nabízejí. Jedním z obchodů, kam se dá zajít, je CCC. U nás velice populární prodejce obuvi, jehož krámy se dnes již vyskytují v každém větším městě. Nízké kozačky CCC se opravdu povedly. Určitě to oceníte sami. Nekonečné množství stylů a barev. Vždy a stále asi bude u obuvi nejvíce populární barva černá. Je dobře kombinovatelná a také praktická. Ovšem nízké kozačky CCC hrají i jinými barvami. Je přeci podzim, a proto je tu také béžová, hnědá a žlutá. Je dobře, že se na to nezapomnělo. Dalším zajímavý poznatek je úmyslné ,,ošoupání" bot v problémových ,,partiích" boků a špiček. Každá z nás to zná a ví, že ani ne za měsíc používání se boty prostě okopou. Tady už dávno jsou. Nevypadá to nevzhledně. Právě naopak. Myslím si, že se tento trend velmi povedl.

Deichmann

Další z oblíbených prodejců je zajisté Deichmann a i ten má nízké kozačky na skladě. Druky, cvoky a rock stylem to tu žije. Na jednom modelu nízké kozačky je dokonce ze cvoků vyrobena vlajka Spojených států amerických. I takto dokáže být Deichmann netradiční či spíše originální. Jinak, co se týče barvy, je trochu monotematický. Převládá černá, na níž je pravda, že stříbrné cvočky mnohem lépe vyniknou. Oproti CCC zde však nalezneme model nízké kozačky v podzimní červené barvě, která potěší mnohé z nás. Pro ty, co myslí dopředu či se nemohou dočkat zimy, tu jsou připravené i nízké kozačky s teplým kožíškem. Hodit se budou do oblastí, kde v zimě moc nenasněží, ale je přesto chladno.

Zdroje: www.polyvore.com www.ccc.eu www.deichmann.de Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu