Dámské podzimní kabáty od značek Mango, H&M a Orsay

Dámské podzimní kabáty od značek Mango, H&M a Orsay

11. října 2013, zvířecí vzory, dlouhé kabáty, plesová sezóna, podzim 2013, dámské kabáty, podzimní kabáty, Mango, Orsay, H&M, balóňák, military, oversize

Sponzorované odkazy

Za okny se zdá vše zkreslené, ale jen co vyjdete ven, tak pocítíte, jak dokáže být podzim nevyzpytatelný. Silný vítr, ze kterého zaléhá v uších a pálí v očích. Brzká rána, kdy mrzne a teploty nedosahují ani 3 °C. V takovéhle sezóně se nyní nacházíme. Co s tím? Možná by se šikli podzimní dámské kabáty, které mají letos na podzim v kolekcích všechny známé i neznámé módní značky. Podzimní kabáty jsou skvělé. Zahřejí všude tam, kde je potřeba. Jejich délky jsou velkou předností. Krátkým bundičkám, ze kterých vám při předklonu vylézá vše, co jste si dnes na sebe oblékli, už odzvonilo. Věru, i v kabátcích lze vypadat svůdně.

Mango

Jednou ze značek, která nabízí ve své podzimní kolekci krásné kousky dámských podzimních kabátů, je Mango. Trendy zde budou především takzvané military coats neboli kabáty ve vojenském stylu. Jeden model je například laděn do námořnického stylu, z čisté vlny mísící se s bavlnou, s kontrastním zdobením, s dvojitým zapínáním, vycpanými rameny a nárameníky. Trochu unisexy. Krom military kabátků tu máme také další trendy oversize kabáty, se zapínáním pouze na jeden knoflíček, což působí velice ležérně. Jinak Mango nabízí prakticky podzimní kabáty všech typů ve velkém množství barev. Spíše se ale zaměřuje na formální barvy, na které jsme zvyklé. Béžová,černá, bílá a hnědá. Snadno kombinovatelné a slušivé.

H&M

Značka H&M podle mého názoru v dámských podzimních kabátech hraje úplně jinou ligu nežli Mango. Objevuje se zde jiný trend a to kabáty proměněné za šaty či obráceně. Takové kabátky jsou většinou zapínány jen na jeden knoflík, který je u krku pečlivě skrytý. Vše působí jako, kdyby jste si kabát oblékala přes hlavu nežli ho zapínala. Geniální tah. Mám tu ale ještě jeden poznatek. H&M oproti jiným značkám ve své podzimní kolekci také nabízí dlouhé podzimní kabáty. Některé ženy si na ně potrpí. Vypadají mnohem elegantněji a skvěle se hodí k šatům a sukním. Využít se dají například při plesové sezóně. Poté jsem ještě postřehla zvířecí vzory, které se na některých modelech objevují. Je pravda, že jsou tento podzim módě a zase frčí, tak proč by ne.

Orsay

A v poslední řadě Orsay. Značka zasvěcena jen a jen ženám. Konečně nám to tu někdo trošku probarví! Orsay totiž nezapomněla na to, že s podzimní sezónou jsou úzce spjaty také podzimní barvy, které nesmějí na podzimních módních kouscích chybět. A proto jsou tu. Pozor. Přicházejí. Červená, zelená, béžová, hnědá, šedá, vínová. Až vás budou oči přecházet. Takto barevné kabáty působí úplně jinak. Mají větší šmrnc a srší z nich elán. Na stylu pak v tomhle případě vůbec nezáleží, protože barevnost zaujme každého. Ale to neznamená, že by jinak byly podzimní kabáty od Orsay špatné. Objevíme zde i military stylkrátké ,,balóňáky". I zde bude z čeho vybírat.

Zdroje: www.hm.com www.orsay.com www.mango.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu