Prodloužená, věneček nebo maturitní ples? / Vyberte si šaty snů!

Prodloužená, věneček nebo maturitní ples? / Vyberte si šaty snů!

7. října 2013, společenské šaty, plesové šaty, šaty na maturitní ples, šaty do tanečních, šaty na prodlouženou, šaty na věneček, maturitní ples, taneční

Sponzorované odkazy

Podzim je období, které je neodmyslitelně spojeno s tanečními kurzy a spousta maturantů má v tomto období také svůj očekávaný maturitní ples. Pokud patříte k první nebo druhé skupině, určitě teď žijete tím, jaké šaty si na každé taneční vzít a co teprve potom na tzv. prodloužené či dokonce věneček. Maturantky mají ještě o něco větší problém, protože maturitní ples je opravdu velká událost a určitě každá chcete ty nejkrásnější a zcela jiné šaty. Pokud si vzpomenu na ten svůj maturitní ples před několika lety a na shánění šatů před ním, musím říct, že najít takové, které by zcela splňovaly mé požadavky, bylo dosti těžké. Projela jsem několik měst a nakonec jsem měla šaty dovezené z USA. Nicméně tenkrát to nebylo tak jednoduché jako dnes. Dnes si své šaty můžete vybrat na internetu a pak už jen čekat, až přijdou. Pokud tápete, kde si šaty objednat, můžu doporučit internetovou stránku Promgirl. Jak už název napovídá, na této stránce najdete společenské šaty, a to nejen na maturitní ples. Stránky jsou orientované hlavně na americké svátky a oslavy, ale výběr je tak velký, že by si určitě vybrala každá dívka. Šaty vás nemusí ani vyjít o moc dráž než u nás, a to i s poštovným. A to za tu možnost mít opravdu originální šaty, které nebude mít žádná jiná, určitě stojí. Je sice dost riskantní si koupit šaty bez zkoušení, ale u některých střihů by to nemusel být problém. Pokud si ani tak netroufáte, určitě vám stránka poslouží jako dobrá inspirace.

Něžná elegance

Pokud máte nějakou představu o šatech svých snů, určit víte, jakou barvu by měly, popřípadě mohly mít, a jakou barvu byste určitě nechtěla. Rozdělila jsem tedy šaty do kategorií podle barev a tou první jsou šaty ve světlých, nude a pudrových odstínech, které se skvěle hodí právě niž zmiňovaný věneček v tanečních. Krásně budou vypadat zejména na tmavších dívkách, které budou se světlými barvami krásně kontrastovat bez toho, aby vypadaly jako bonbon.

Pastely

Pastelové tóny jsou jako stvořené pro mladé dívky. Zazáříte v mint nebo v růžové, můžete si vsadit i na akvamarínovou a baby blu. Pamatujte jen, že čím budou šaty v těchto barvách jednodušší, tím lepší. Nechcete přece vypadat jako malá princeznička. Široké sukně s obručí už se nenosí, nechte sukni splývat.

Večernice

Pokud chcete na svém maturitním plese vypadat tak, jak si maturita žádá, tedy dospěle, všaďte raději na temnější tóny. Avšak nemusí to být nutně černá, naopak, vzpomeňte si na pohádku o Večernici a na její krásné šaty. Syté odstíny tmavě modré, fialové, zelené nebo stříbrná z vás vykouzlí královnu plesu.

Temperamentní kráska

Pokud chcete na plese opravdu zazářit a dát najevo svou živou povahu, vybírejte mezi odstíny červené, žluté nebo oranžové. Nádherně se bude tančit například v korálové. Pokud chcete způsobit opravdový rozruch, vyberte šaty s divokými květy a jinými ornamenty. Rozhodně budete k nepřehlédnutí.

Co se týče stylu a střihu šatů, záleží už jen na vás a na vaší postavě. Pokud chcete ukázat svá ramena, vsaďte na šaty bez ramínek, asymetrické střihy a rozparky jsou také stále in.

Tak co dámy, už máte vybráno?

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu