Must have pánské kabáty podzim 2013

Must have pánské kabáty podzim 2013

8. října 2013, pánský podzimní kabát, miliary kabát, oversize kabát, trenchcoat, pea coat

Sponzorované odkazy

Pánský kabát se tuto sezónu jistě zapíše do módní historie. Není snad jediná přehlídka světových návrhářů, kde by chyběl. Naopak, lze si jej užívat hned v několika variacích. Každá značka a každý návrhář se přitom drží svého stylu, který obměňují a dávají vzniknout novým trendům ve světě pánských podzimních kabátů. Gucci, Calvin Klein nebo Giorgio Armani – tři značky, tři různé vize módy a přesto je letos pojí silná fascinace pánským kabátem. Síla tohoto módního trendu pro podzim 2013 je natolik výrazná, že ovlivňuje i módu dámskou. A tak pozorujeme proměnu dámských kabátů připomínajících často spíše kabáty pánské.

Když si prohlížím módní přehlídky pro podzim/zima 2013, nemohu se ubránit dojmu, že kabáty na sebe vzaly určité břímě nositele trendů. Každá sezóna nám přináší nabídku nových must-have kousků, tipy na originální outfity a vše, co nesmí danou sezónu v našich šatnících chybět. Na podzim si užijeme kombinací materiálů, velkou oblibu kůže, oversize oblečení, výrazných barev na jedné straně a na straně druhé si vychutnáme různé odstíny šedé. Nejen tyto trendy v sobě nesou pánské podzimní kabáty.

Pánské kabáty v military stylu

Zdá se, že tento styl si našel v našich srdcích místo, neboť se jím necháváme inspirovat již několikátou sezónu. Dvě řady kulatých knoflíků, lehce nabírané rukávy v ramenou a decentní stojáček. Military chat je prostě stylový a udělá perfektní tečku za každým outfitem.

Oversize coat patří mezi must-have sezóny

Jednoznačně bychom se letos měli porozhlédnout po oversize kabátu. Tento kus oděvu můžeme letos přizdobit štítkem unisex, protože nejedna dívka jistě ocení, když jí přítel svůj kabát občas zapůjčí. Zajímavý se mi zdá také návrat kožichů, lépe řečeno maxi kožichů. I když jsem z některých outfitů na módních molech rozpačitá, nápad se mi zdá být poměrně rafinovaný. Najdete odvahu nosit kožichy, pánové?

Každý kabát může být in

Ráda bych specifikovala několik typických prvků pro podzimní pánský kabát, ale zdá se to být nemožné. Materiály jsou rozmanité, setkáme se s kůží, flanelem, vlnou i umělým vláknem. Střihy jsou klasické do půli stehen a zároveň objevíme kabáty sahající lehce pod kolena. Do módy se vracejí pánské kabáty s páskem, na své si přijdou milovníci kabátových stálic – trenchcoatu a pea coatu (možná znáte spíše pod názvem pilot jacket).

Kabát je letos jakýmsi ukazatelem trendů. Může dokonale podtrhnout vaši osobnost, styl a životní postoj.

zdroj: www.asos.com , www.mango.com , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu