Užijte si nové trendy s kolekcí Stradivarius podzim 2013!

Užijte si nové trendy s kolekcí Stradivarius podzim 2013!

12. října 2013, Stradivarius, kolekce, podzim 2013, trendy, podzimní trendy, bundy, kožené bundy, šaty, doplňky, křiváky, stylové oblečení, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Španělská značka Stradivarius je v českých módních vodách ještě stále tak trochu nováčkem. Pokud jste však její obchody doposud přehlíželi, je na čase to změnit. Pro všechny milovníky nejnovějších trendů je totiž Stradivarius hotovým rájem. Nová kolekce pro podzim 2013 vše jen potvrzuje, je plná stylových kousků a nechybí v ní žádný z hlavních hitů nové sezóny.

Stradivarius nám ve svém novém katalogu ukazuje všechny tváře letošního podzimu. Je sice tmavý a černá tu sehrává jednu z hlavních rolí, ale zároveň má i svou pestrou stránku plnou barev a divokých vzorů. Na první pohled zaujme spousta kousků oblečení ve výrazné červené. Vedle ní pak svítí další trendy barva podzimu a zimy 2013, a to bílá. Nesmí chybět ani tradiční šedá, khaki a tmavě modrá.

A do jakého stylu je nová kolekce značky Stradivarius orientována? Stejně jako u většiny ostatních módních značek se tu návrháři nechali ovlivnit kouzlem grunge. Ten pak okořenili sporty stylem a dodali i několik elegantnějších a sexy kousků.

Letos na podzim to bez kožené bundičky či křiváků zkrátka nejde. Jedná se o must-have této sezóny a u značky Stradivarius je těchto kousků opravdu dostatek! Zahřát vás může i další hit podzimu 2013, kterým jsou denimové bundy.

Kůže se letos dostala na všechny kousky oblečení a šaty nejsou výjimkou. V nabídce Stradivaria se nachází šaty jak celé v kůži, tak i s koženými částmi, které vypadají velmi efektně. Často se také na šatech objevují zipy dodávající rockový nádech.

Chlupaté vesty, dlouhé cardigany, kostkované košile i vzorované svetry pak můžete oživit spoustou doplňků z kolekce Stradivarius podzim 2013. Nemusí se jednat pouze o nápadité kabelky a boty, ale třeba o zajímavé punčochy například v leopardím vzoru nebo ty síťované, které skvěle ladí právě s grunge stylem. Dále je tu bezpočet šál a šátků posetých srdíčky, hvězdami či lebkami i trendy čepice.

Zdroj: www.stradivarius.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu