,,Podzimní posedlost" - Pull&Bear men

,,Podzimní posedlost" - Pull&Bear men

15. října 2013, Pull&Bear, men, pánské oblečení, podzim 2013, podzimní trendy, baseball bundy, kožené bundy, pánská obuv, pánské rifle, denim, trička s potiskem

Sponzorované odkazy

Pánská podzimní kolekce značky Pull&Bear nese velice poutavý název ,,OBSESSION" neboli v překladu ,,POSEDLOST". Z názvu kolekce to přímo srší. Každý si představí možná něco jiného, ale všichni se rozhodně shodneme na tom, že to bude určitě ,,NÁŘEZ", ,,HUKOT", ,,SMRŠŤ" a podobné děs vzbuzující názvy. A je tomu skutečně tak. Podzimní pánská kolekce je neformální, provokativní a hlavně, to co nás nejvíce zajímá, plná módních trendů. Pull&Bear men nabízí nejen své osobité trendy, ale také trendy všudepřítomné a pro tuto sezónu již známé. Pojďme to omrknout.

To, co u Pull&Bearpánské podzimní kolekci jednoznačně zabírá jsou potisky. Na tričkách i na mikinách. Všude samé obrazce a nápisy. Některé více chlapáčtější, některé méně, ale všechny jednoznačně cool. Výjevy měst v nočním duchu či trochu toho grunge a gothic stylu v podobě lebek a křížů. Pak také ale nápisy. Buďto velké a mohutné nápisy křičící: ,,Pull&Bear!" a nebo jen samostatně stojící velká písmena. Je z čeho vybírat, jelikož v tomto případě si dala značka 100% záležet.

V druhé řadě (nikoli však druhořadé) tu pak stojí hitovka podzimní sezóny – vracející se baseball bundy. Buďto látkové či šusťákové. Oboje jsou fajn. Hlavně, že z vás udělají fanouška baseballu. Nejsou to však jen ony, oné baseball bundy, které má Pull&Bear na skladě. Pro ty, kteří se spíše vyžívají v drsnějším stylu, jsou tu bundy kožené. Z pravé originální kůže i z kůže syntetické. Cenově se liší, ale co by laika to nikoho moc nezajímá. Na první pohled jsou od sebe nerozeznatelné. Pro chlapy pohodáře a ležérní týpky jsou tu i klasické bundy. Například trendy džínové.

Opomenout bychom nemohli ani my, ani Pull&Bear, pánské rifle. Tak oblíbený a tak klasický pánský módní kousek. Značka Pull&Bear má ve své podzimní kolekci mnoho barevně a střihově se lišících pánských riflí. I když barevné rifle, jako třeba oranžové, nejsou pro každého, jsou v každém případě trendy. Víte, že je podzim. Vše se zbarvuje a Pull&Bear jde prostě a jednoduše se sezónou. Pokud by někomu neseděla oranžová, je tu ještě šedá, která přichází k úvahu a je o něco klasičtější. Na skladě jsou ale i normální modré rifle, které všichni dobře známe. Buďto ošoupané, roztrhané nebo členité. Pokaždé jiné a pokaždé fajn vypadající.

To, co jste možná nevěděli, přichází teď. Pull&Bear představuje i velmi pěknou kolekci pánských bot. Všechny druhy, na které si jen vzpomenete. Máme tu kotníčkové, sportovní, elegantní kožené či klasické šněrovací. V každém případě nejsou vůbec fádní a hrají všemi barvami. Červená nebo žlutá tu nebudou výjimkou. Hold podzim probarvil úplně vše, nejenom listí na stromech. Nemusíte se ale bát. Boty svou barevností neztratily na mužnosti. Co je možná nejvíce ocenitelné, jsou vysoké podrážky u všech druhů Pull&Bear obuvi, která je příjemná na nošení (necítíte každý kamínek na chodníku), nohy tolik nezebou a tělo má tak obecně mnohem lepší stabilitu.

Zdroje: www.pullandbear.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, módní značky a návrháři a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu