Kotníčkové boty jsou skvělým podzimním společníkem!

Kotníčkové boty jsou skvělým podzimním společníkem!

11. října 2013, boty, obuv, kotníčková obuv, kotníčkové boty, boty na šněrování, podzimní obuv, trendy boty, podzim 2013, CCC, Deichmann, Baťa

Sponzorované odkazy

Na kozačky je ještě trochu brzy, v balerínách by nám však především po ránu mohly nohy trochu mrznout. Současné počasí je proto takřka ideální pro nošení kotníčkových bot. Na podzim patří k velmi oblíbeným druhům obuvi a najdete je ve všech oblíbených prodejnách bot. Než se však podíváme na nabídku jednotlivých značek, představíme si některé trendy, které se kotníčkových bot na podzim 2013 dotýkají.

V první řadě je to šněrování. Ať už zvolíte kotníčkové boty na podpatku či bez, se šněrováním budou vaše boty zcela určitě trendy. Opět se nosí i oblíbená a pohodlná varianta bot na klínku. V kurzu je i elegance, tedy vysoké jehlové podpatky, zvýrazněná špička bot, zdobení kamínky… Zazáříte i v botách v rockovém stylu, zdobení cvočky a hroty na nich vypadá skvěle. Návrháři občas zabrousili i k westernu, a obuv oživili třásněmi a výšivkami a vznikly tak originální „kovbojské“ kousky.

Baťa

Zárukou kvality, stylu a zároveň cenové dostupnosti je značka Baťa. Jejich výběr kotníčkových bot pro podzim 2013 vás zajisté nadchne – je totiž velmi široký. Zahrnuje snad všechny hlavní trendy sezóny. Vybrat si můžete boty kožené, semišové, s podpatkem i bez něj, elegantní i punkové. Barvy jsou voleny spíše tmavé, jako hnědá, černá a šedá, výjimku pak tvoří například béžová či boty s leopardím vzorem.

CCC

Značka CCC se pro letošní podzim zaměřila spíše na pohodlí a vytvořila spoustu kotníčkových bot na malém, nebo žádném podpatku. V nich se vám bude podzimem chodit velmi příjemně. Ani tato značka však neopominula současné trendy. Najdeme tu spoustu bot na šněrování, s přezkami a jiným zdobením.

Deichmann

Deichmann si pro letošní sezónu oblíbil především sportovní a ležérní styl, který reprezentují vcelku jednoduché a pohodlné boty. Na své si ale přijdou i milovnice nebesky vysokých podpatků, pro ně jsou v kolekci nachystány kotníčkové boty v zářivých barvách a s krásným zdobením.

Zdroje: www.bata.cz, www.ccc.eu, www.deichmann.com, thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu