L´Occitane přichází s novou vánoční kolekcí

L´Occitane přichází s novou vánoční kolekcí

17. října 2013, L´Occinate parfém, L´Occinate vánoce, vánoční vůně, nová řada L´Occinate

Sponzorované odkazy

Parfém je svůdník všech našich smyslů. Vhodně zvolená vůně dokáže na míru vystihnout osobnost člověka. Náš každodenní partner, naše sebevědomí, pocit určité jistoty a vábitel druhého pohlaví. Vůně se ukrývá nejen v kouzelných flakonech, ale také v tělových mýdlech, krémech na ruce a mnohých dalších kosmetických produktech. Tentokrát se zaměříme na vůni spojenou s nejkrásnějšími svátky v roce – s Vánoci. L´Occitane představuje jedinečnou řadu ** La Collection de Grasse. Vytvořila ji Karine Dubreuil, která hledala inspiraci v malebné atmosféře Provance v městě parfémů Grasse.**

Vůně vánoc v podobě akácie a mymózy

Řada „pro ni“ z této půvabné kolekce přírodní kosmetiky zahrnuje mimo pafému také toaletní vodu, sprchový gel, tělové mléko nebo tělový olej. Osobně mám s tělovým olejem od L´Occitane výborné zkušenosti a používám jej i pro zjemnění suchých vlasů. Proto se těším na kombinaci nových vůní. Doporučuji také krém na ruce z bamackého másla. Značka je vyrábí (mimo jiné) v 30 ml tubách a tak jsou skvěle přenosné. Navíc stačí na promaštění miniální množství. Krém se rychle vstřebá a úžasně voní. Vánoční atmosféru provoní svíčka z akácie a mymózy, která je také součástí nové řady La Collection de Grasse.

Smyslná vůně cedrového dřeva

Mile mne překvapila kombinace vůní pro pánskou řadu – cedr a pomeranč. Můžeme se jen domnívat, jak bude taková kombinace pasovat k pánskému pohlaví, nicméně věřím, že se najdou charizmatičtí muži, kteří toto jedinečné spojení ocení. Vybrala bych především vodu po holení. Zanechá na pokožce nejen vůni cedrového dřeva, ale také díky bambuckému máslu pokožku zjemní.

Potěšte se sympatickou vůní Vánoc. Ať už si vyberete parfém nebo pouze svíčku do bytu, ať zakoupíte dárek pro sebe nebo pro své blízké. L´Occitane je zárukou kvality a spokojenosti.

Zdroj: www.loccitane.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kosmetika a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu