Nová kolekce bot CCC pro podzim 2013

Nová kolekce bot CCC pro podzim 2013

13. října 2013, boty CCC, podzim CCC 2013, dámské podzimní boty, dáské kozačky, Taťána Kuchařová

Sponzorované odkazy

Podzimní kolekce oblíbené značky obuvi a doplňků CCC je plně v prodeji. Tváří nové kolekce se stala opět něžná Taťána Kuchařová. Krásná modelka dodává lookbookovým fotografiím patřičné kouzlo a všechny kousky se na ní zdají být úchvatné. I přesto má značka mimo svých skalních příznivců i odpůrce. Co myslíte, vydařila se nová** kolekce CCC podzim 2013**?

Kotníčkové boty na podpatku i na platformě

V prodejnách CCC nelze přehlédnout velké množství bot kotníčkového typu. Obecně vzato se jedná o velmi populární obuv, která se skvěle hodí k sukni, kalhotám i k šortkám. Nejčastěji se setkáme s kotníčkovou botou na silnějším podpatku nebo na platformě.

Pečlivě si prohlížím všechny modely, abych pro vás našla ukázku něčeho nápaditého, originálního nebo vhodného pro běžné nošení. Obecně vzato mne nabídka kotníčkových bot CCC spíše zklamala. Ostatně prodejny můžete navštívit sami a možná budete mít zcela opačný názor. Zde jsou vítězové mého malého výběrového řízení.

Kozačky CCC pro podzim 2013

Podzimní kozačky už vypadají mnohem lépe. Nejvíce mi padly do oka zcela klasické kozačky s mírnou špičkou a střihem, kteří dobře obepíná lýtko. V nabídce jsou také jezdecké kozačky a oblíbené „koně.“ Ty sahají výškou lehce nad kotníky a tvoří jakýsi přechod mezi kotníčkovou botou a kozačkou. Velmi slušivé jistě budou semišové nízké kozačky dostupné v mnoha barevných provedeních.

Kabelky CCC

Na závěr se podívejme na kabelky. Trochu bojuju s trendem černého ohraničení na všech barevných provedeních kabelek. CCC není pochopitelně jediná značka, která se v tomto trendu vzhlédla. Pro mne se jedná o prvek rušivý, ale i tak jsou některé z těchto kabelek hezké alespoň tvarem. Za vydařené považuji velké tašky a kabelky na rameno. Zaujala mne tato zlatá kráska – přesně takový typ kabelky totiž můžeme v sezóně jaro/léto 2014 očekávat i u jiných značek. Na druhou stranu se mi zdá zbytečná řada lesklých kabelek s prošíváním, působí příliš lacině.

Podzimní kolekce CCC pro podzim 2013 je z mého pohledu poněkud rozpačitá a řekla bych konzumní. Chybí mi v ní více osobitosti a nápadu. I tak si ale jistě každá najdeme alespoň jeden pár bot či kabelku, které si z krámu odneseme domů.

zdroj: www.ccc.eu

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu