Ukažte své přednosti! / Plus-size podzimní móda!

Ukažte své přednosti! / Plus-size podzimní móda!

13. října 2013, XXL, plus size móda, Lindex, H&M, Asos, baseball bundy, kardigany

Sponzorované odkazy

I pro ty, které jsou obdařeny kyprými tvary, je tu móda. Ne vše se točí okolo vysokých a hubených žen. Všichni máme právo na to si užít pořádné módní trendy. Neznamená to, že když je někdo baculka, tak se musí oblékat ve specializovaných obchodech XXL módy, kde si účtují za každý mm2 navíc a ještě ke všemu oblečení není ani za mák vkusné. S prominutím vypadá děsně. Všechny ženou by se měly cítit mladé a krásné, takže určitě nepotřebují vypadat staře a ještě ke všemu sešle. A to ví i pár předních módních značek.

H&M

Tak co třeba H&M. Značka známá a dostupná. Známe ji všechny. Ale pokud nevíte, že má značka H&M speciální kolekci plus size módy, tak vám ji předvedu. Kolekce nese název + Size 14–24. Nalezneme zde tedy všechny druhy oblečení ve všech větších velikostech. Od L až po 3XL. Občas bývá problém v obchodě najít vhodnou velikost, když většina oblečení končí u M, maximálně u L. Najde se i takové oblečení, kterých je ve velikosti XXS mnohem více než v ,,klasických“, ,,lidských“ velikostech. H&M nabízí trička, halenky, bundy, kalhoty, šaty a prostě vše v plus size módě. Jsou tu i módní trendy letošního podzimu jako například dámské baseball bundy. V tomto sortimentu je určitě z čeho vybírat.

Lindex

A pak třeba Lindex, který svou kolekci plus size módy nazval Generous vel. 44–54. Zase je zde vše, co je potřeba. Vše je oproti H&M ještě obohaceno o plus size spodní prádlo, které je k nakousnutí. Krajky, smyslné barvy a střihy. Dámy plnějšího dekoltu si přijdou na své. V repertoáru tu máme ještě halenky, trička, svetry a kardigany. Tomu všemu neunikly zvířecí vzory a delší volnější střihy, které se pro takový typ postavy hodí. Poté také plus size šaty, které jsou decentní a přesto odvážné. Nebojí se krátkých délek a působivého tříčtvrtečního rukávu. Velmi mě také nadchly bundy, kde je možnost si vybrat jak z drsných krátkých kožených bundiček, tak i z ležérních kabátků. U kalhot je také široký výběr. Legíny, džíny nebo jen klasika.

Asos

Tak Asos podle mého názoru hraje úplně jinou ligu v plus size módě než značky předešlé. Kolekce, která nese název Women‘s Curve & Plus size, je boží. Curve mimochodem v překladu znamená něco jako křivka, oblouk či záhyb, takže nebuďte dotčené a čtěte dál, protože je oč stát. Neskutečné módní kousky velikostí 18–28. Asos tedy zachází mnohem dál než H&M. A vlastně i než Lindex, protože modely jsou neskutečně šik. Nejde si nevšimnout roztomilých svetříků a ty šaty! To je nádhera, modelky představující větší módu v nich vypadají jako princezny. I kalhoty jsou trendy. Vysoký pas je stále in. No jen řekněte samy, není to krása?

Zdroje: www.asos.com www.lindex.com www.hm.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu