Udělejte si radost luxusem! / Kabelky Michael Kors

Udělejte si radost luxusem! / Kabelky Michael Kors

17. října 2013, kabelky, luxusní kabelky, psaníčka, tašky, značkové kabelky, Michael Kors, návrháři, trendy

Sponzorované odkazy

Být hrdou majitelkou alespoň jedné kabelky věhlasné značky je snem snad každé ženy. Na první pohled se může zdát investice několika tisíc korun do jedné jediné kabelky jako velmi zbytečná. Pravdou však je, že pokud vyberete nadčasovou a elegantní kabelku v univerzální barvě, může vás její nesmrtelný styl provázet dlouhá léta. Luxusní kabelky by navíc měly být zárukou kvality, a tak na ní čas nezanechá velké stopy. Když se řekne luxusní kabelka, vyvstanou nám na mysli většinou značky jako Chanel nebo Louis Vuitton, jejichž ceny jsou pro většinu z nás vysoké opravdu nebesky. Dnes se podíváme na kabelky značky Michael Kors, které jsou neméně stylové než „chanelky“ a s trochou šetření si je můžete dovolit.

Karl Anderson se narodil roku 1959. Navrhovat oblečení začal v devatenácti letech, to už však začal používat jméno Michael Kors. Jeho oblečení zaznamenalo velký úspěch a dnes patří mezi nejoblíbenější americké návrháře. Kromě dámského oblečení se Michael Kors věnuje i navrhování bot, hodinek a v neposlední řadě i kabelek.

Kabelky s monogramem MK se vyznačují luxusním vzhledem a nadčasovou elegancí. Samozřejmě se i na ně promítají nové trendy, ale důležité místo zde má i klasický vzhled. Mezi nejnovějšími módními tendencemi nové sezóny, které můžeme na kabelkách Michael Kors vidět, se objevují například krokodýlí a hadí kůže, cvočky, třásně i řetízky. Nejnovější kabelky jsou pak zabarveny do klasických podzimních tónů hnědé, vínové, tmavě modré a černé.

Vybrat si můžete i mezi množstvím tvarů a velikostí kabelek. Michael Kors ve svých kolekcích nabízí velké prostorné a stylové tašky vhodné třeba do práce, cross-body kabelky velmi pohodlné na nošení a chybět nemohou ani elegantně vypadající psaníčka. Všechny tyto druhy kabelek pak můžete sladit i s peněženkami značky Michael Kors.

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu