Černá kabelka není nuda!

Černá kabelka není nuda!

21. října 2013, levné kabelky, značkové kabelky, kožené kabelky, černé kabelky, luxusní kabelky, dámské kabelky, kabelky 2013, černá kabelka, klasická kabelka, elegantní kabelka, kabelky baťa, kabelky Zara

Sponzorované odkazy

Jak je známo, ženské pohlaví je pohlaví marnivé. Ač jsou některé z nás skromné sebevíc, čas od času nás přepadne touha po koupi nového módního doplňku. Nastává rozpačitá situace, zda pořídit něco praktického nebo trendy výstřelek. Nejčastěji se snažíme tyto dva faktory spojit a koupit si zajímavý a zároveň praktický módní doplněk. Kdo jiný by mohl v takovém utkání zvítězit než černá kabelka! Záhadná čarodějka ve světě módy, kterou nikdy nezahodíme do kouta.

Zrovna se nacházím v podobné situaci. Nutně si potřebuji koupit novou kabelku a má ženská chytrost mi namlouvá sáhnout po černé. Kamarádka na celý rok, která nepodléhá trendům. Ale mé kreativní ženské já volá po něčem zcela novém, co není fádní ani konzumní ani přehnané a ani bez nápadu. A tak vylézá na povrch má rozpolcená povaha blížence, který se nemůže rozhodnout.

Možná vám moje pátrání přinese inspiraci, a tak bych se s vámi ráda podělila o kouzlo černých kabelek, které můžeme mít. Začnu u snadno dostupných kabelek. Zamíříme pro ně do prodejen Baťa. Ač jsem se nedávno v jednom z obchodů pokoušela o štěstí, žádnou zajímavou kabelku jsem neobjevila. Zapátrala jsem proto také na internetových stránkách a výsledkem jsou tyto dvě krasavice. Kabelka s třásněmi je naprosto úžasná, skvěle se hodí ke kombinaci podzimních kozaček se šaty a džínovou bundou nebo k punkovému outfitu tvořeného pomocí kožených legínových kalhot. Tak máme hned prvního favorita.

Pokud ovšem sháníte spíše elegantní kabelku, vybrala jsem tuto lesklou, co perfektně drží tvar.

Nemohu zapomenout na značku** Zara**, kde se najde vždy originální oblečení i doplňky. Tentokrát mne ovšem pohled svádí opět tam, kam nemá. Prohlížím si psaníčka a messengery. Jedna z mých kamarádek říká, že se do kabelky musí vejít pecen chleba a láhev mléka. Tím se mi výběr rychle usnadňuje, ale podívejme se alespoň na precizní práci designérů, kteří si pohráli s povrchovou úpravou kabelek, volbou materiálů a finálního tvaru kabelky.

Tato krásná messenger ja naštěstí i ve větším provedení.

Trendem ve světě kabelek je na podzim 2013 důraz na detail. Černé kabelky proto zdobí výrazné zlaté spony nebo řetězy, často využívané místo kožených uší tašek. Oblíbené jsou různé přívěšky, zipy a spony. V podzimních a zimních kolekcích nepohrdneme ani hřejivým kožíškem, proč jej tedy „neobléknout“ i na kabelku?

A tady ji máme, moji novou společnici: Paul's Boutique Gracie Slouch Shoulder Bag. K zakoupení na Asos.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com , www.shopstyle.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu