Miranda Kerr se stala tváří značky Swarovski

Miranda Kerr se stala tváří značky Swarovski

16. října 2013, Swarovski, Miranda Kerr, Pharell Williams, Nick Knight, Miranda Kerr for Swarovski, Miranda Kerr pro Swarovski, Miranda Kerr Swarovski kolekce, Miranda Kerr Swarovski collection, šperky

Sponzorované odkazy

Křišťálová společnost Swarovski, jejíž mistrovsky zpracované kolekce šperků a doplňků obdivují miliony zákazníků po celém světě, si vybrala australskou supermodelku Mirandu Kerr, aby ztělesnila ženu značky Swarovski v jejich nejnovější reklamní kampani.

Kampaň se rozjede na podzim 2013 jako součást celosvětové mediální akce a bude na ní pracovat oceňovaný britský fotograf Nick Knight pod kreativním vedením Ronnie Cooke Newhous z House and Holme.

Na fotkách se vyjímá okouzlující Miranda Kerr ozdobená vybranými nejoblíbenějšími produkty značky Swarovski, určenými pro denní i večerní nošení. Její přirozenou krásu podtrhly šperky a zátiší z čerstvých růží, které na anglickém venkově nařezal fotograf Nick Knight.

Celosvětová kampaň zahrnuje televizní reklamu promítanou v Itálii, Francii a Hongkongu, ve které zaznívá soundtrack v podání zpěváka, textaře a producenta Pharrella Williamse, který je zároveň jeho autorem.

Nadja Swarovski, členka výkonné rady společnosti Swarovski, uvádí: „Jsme potěšeni, že můžeme znovu pracovat s kreativními nápady Ronnie Cooke Newhous a Nicka Knighta v naší nové kampani. Nickovy růže a Mirandina svěžest, krása a přitažlivost nádherně doplňují a zvýrazňují moderní šperky značky Swarovski.”

Kreativní režisérka Ronnie Cooke Newhous dodává: „Výsledkem spojení Mirandy Kerr s domácími anglickými růžemi, šperky Swarovski, fotografiemi Nicka Knighta a originální hudbou Pharrella Williamse je krása, vřelost, svěžest a žádoucnost. Věci, které milujeme…”

Nová kampaň bude spuštěna v listopadovém tisku po celém světě jako součást celosvětové mediální akce v 25 zemích.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu