Zimní katalog Mango 2013 – Na co se můžeme těšit?

Zimní katalog Mango 2013 – Na co se můžeme těšit?

22. října 2013, zima 2013, Miranda Kerr, Mango, zimní bundy, overaly, plesová sezóna, dámské oblečení, šaty, elegantní oblečení, cardigany, kožené bundy, péřové bundy, zimní katalog

Sponzorované odkazy

Známá a oblíbená značka Mango už je připravená a celá natěšená se zimním katalogem 2013. Co nám přináší? Jaké budou u této značky zimní trendy? Na to se o malou chvíli podíváme. Jedno je ale jasné, značka Mango nás v žádném případě nezklame. Může jen překvapit. Už jen to, že zimní kolekce je připravená, zní jako radostná zpráva. Pomalu ale jistě jsme si začali zvykat na podzim a ona už přijde zima. Kalendářně si na ni samozřejmě musíme ještě počkat, ale v obchodech značky Mango, jak v kamenných, tak i internetových, je vše v plném proudu.

Co možná nevíte je to, že část zimního katalogu Mango 2013 nafotila populární modelka Miranda Kerr. Tato kráska pochází ze Sydney z Austrálie. Je jednou z nejžádanějších modelek značky Victoria’s se­cret. A aby ne. Nejen tváří s plnými rty a pronikavými oči se může tato modelka pyšnit, ale hlavně svým božským tělem. Možná že tohle všechno není na Mirandě v normálním světě tak známé jako to, že je už tři roky vdaná za sladkého Orlanda Blooma. A to není zcela vše. 6. ledna 2011 se tomuto krásnému páru narodil potomek, syn jménem Flynn.

Nevím, jestli to dělá krása Mirandy Kerr či je to vskutku tak, že zimní katalog Mango 2013 je tak skvostný. Bohatý výběr především z elegantní módy, potěší každou ženu. Vše se odehrává spíše v konzervativních barvách. Podzim už je tu dávno za námi a zima si žádá odpočinek od barevných tónů. Takže prosíme černou, bílou, šedou, tmavě modrou a hnědou.

Trendy zde jsou jednak svetry. Jak cardigany, tak i klasické pletené svetry přes hlavu. Oba dva druhy jsou šik a věřte mi, že stejně tak jako vypadají dobře na Mirandě Kerr, tak budou vypadat i na ,,pozemských“ ženách.

Je to tedy hlavně elegance, která tu vládne. Šaty, halenky, saka a také overaly. Další zajímavý objev v tomto katalogu! Elegantní overaly vypadají na těle skvěle a hodí se především k botám na vysokém podpatku. Jako doplněk lze volit decentní psaníčko do ruky. Určitě by v takovémto outfitu nevypadala žádná žena špatně ani na nějakém plese. V zimě přeci začíná plesová sezóna a je potřeba se po něčem pěkném porozhlédnout než nám všechno rozeberou.

Také bund je zde nespočet. Z podzimu stále přetrvávají kožené bundičky, které jsou spíše na ten brzký začátek či úplný konec zimy, protože nejsou tak teplé. Anebo je možnost si pod ně vzít nějaký huňatý svetr. Pořádné bundy na zahřátí zde má v katalogu Mango taky. Budou to barevné péřové bundy, kde je možnost si vybrat z různých střihů. Delších, kratších, s kapucou i bez ní. Nejvíce mě však nadchly koženkové bundy a vesty, které jsou zatepleny vnitřním kožíškem. Působí retro a ležérně. Mango s nimi ve svém katalogu kombinuje skvělé módní kousky v podobě kalhot s květinovým vzorem. Možná je trošku zapotřebí si tu chladnou zimu přikrášlit.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu