Kompletní kolekce Isabel Marant pro H&M odtajněna!

Kompletní kolekce Isabel Marant pro H&M odtajněna!

16. října 2013, isabel marant, Isabel Marant pro H&M, H&M, H&M designerská kolekce, H&M designer collection, Isabel Marant for H&M

Sponzorované odkazy

Na další designérskou kolekci H&M se netrpělivě čeká už od ukončení té předchozí a na tu letošní se čeká o to víc, že se jedná o kolekci francouzské návrhářky Isabel Marant. Předevčírem H&M zveřejnilo video k této kolekci, kde bylo pár kousků vidět a my vám dneska přinášíme lookbook a to nejlepší z této kolekce, která se na pulty obchodů H&M dostane** již 14. listopadu.**

Pojďme se tedy prvně podívat na lookbook, ve kterém figurují legendy modelingu, jako jsou Alek Wek, Lou Doillon, Milla Jovovich a Constance Jablonski. Všechny tyto hvězdy oblékli kousky, které perfektně charakterizují Isabelin pařížský bohémský styl. Korálky zdobená bunda je oblékána ke koženým červeným třičtvrtečním kalhotám, volné topy se slim džínami a volné kozačky mají po bocích třásně a korálky. Není to ani hranice mezi elegancí a etnem a bohémským stylem, ale perfektní symbióza obou těchto stylů, která ve výsledné stylizaci působí naprosto nenuceně a nepřehlénutelně. Kolekce je plná velkých, teplých svetrů a cardiganů, elegantních blůzek z lehkých materiálů jako hedvábí, úzkých kalhot a volných topů. Najde se zde i pár pěkných šatů. však upoutá hned na první pohled, jsou rozhodně vzory a barvy. Barevná škála není až tak pestrá – nejčastěji narazíme na šedou, černou, bílou a červenou, ovšem právě ta výrazná a kontrastní červená dává celé kolekci ten správný bohémský a etno nádech.

Osobně jsem se na kolekci velice těšila a nakonec nemůžu řict, že by mě zklamala, ale ani nijak výrazně nenadchla, mám ovšem pár favoritů, na které jsem opravdu zvědavá, jak budou vypadat naživo a velice mě i zajímá zvolený materiál. U hedvábných blůzek pochybovat nemusím, vypadají skvěle na fotce a budou určitě i ve skutečnosti. Velice se mi i líbí bundička s červenými korálky a všechny vzorované kalhoty a volné hedvábné kalhoty. Efektně podle mě bude vypadat i krajkový bílý top, který se tak perfektně hodí k bohémskému looku.

Kolekce Isabel Marant pro H&M zahrnuje i pánskou a dětskou módu, které se nesou v podobném duchu, huňaté svetry s etno nádechem, kalhoty s kontrastními lampasy či etno motivy, velurové boty koně a slušivá saka.

Ceny jsou opět takové, na jaké jsme u designerské kolekce zvyklí. U kožených kalhot musíme počítat s cenou vyšší, a to od 179 do 199 liber. 199 £ stojí již zmiňovaná bundička s korálkovou výšivkou, blůzky a plátěné kalhoty 59 £, flitrované kalhoty, které můžete vidět ve videu 149 £, velurové kozačky 149 £ . Celkem levně vycházejí mikiny, ty jsou od 39 £ a nejlevněji pak nakoupíte bižuterii.

Uvidíme, jestli se po této kolekci u nás zapráší, tipla bych si, že ano. Každopádně si ji budeme moci osobně prohlédnout již 14. listopadu v H&M na Myslbeku, jako vždy. Já u toho budu a Vy?

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu