Buďte chic s francouzskou značkou Jennyfer!

Buďte chic s francouzskou značkou Jennyfer!

23. října 2013, Jennyfer, dámské oblečení, dívčí oblečení, trendy oblečení, lookbook, podzim 2013, zima 2013

Sponzorované odkazy

Jennyfer, značka pocházející z Francie, je určena všem dívkám milujícím módu, žhavé trendy a mladistvý cool styl. V kombinaci s více než příjemnými cenami je pak hotovou mekkou nejen teenagerských módních nadšenkyň. Svůj první obchod otevřela značka Jennyfer v Paříži už v roce 1986. Hlavním cílem bylo nabízet trendy oblečení pro mladé za atraktivní ceny. Nápad se zalíbil a roku 1998 už Jennyfer otevírala svou stou prodejnu. Dnes se tato francouzská značka může pyšnit čtyřmi sty obchody v dvaadvaceti zemích světa.

Jennyfer v ČR

Oblečení značky Jennyfer, které zahrnuje městskou módu, pohodlné oděvy pro volný čas, spodní prádlo a pyžama i společenské kousky, můžete nakoupit hned ve třech prodejnách v Praze. Jednu najdete v obchodním centru Letňany, druhou v Metropoli Zličín a třetí se nachází v DBK Budějovická.

Kolekce podzim/zima 2013

A jak vidí značka Jennyfer letošní podzim a zimu? Při pohledu na loobkook je jasné, že je kolekce laděna do tlumených barev, které jsou však zajímavě kombinovány s nejrůznějšími potisky a vzory. Z nich pak můžeme vypíchnout především kostky, jeden z hitů sezóny. Z materiálů návrháři jasně upřednostnili denim, který hraje v kolekci hlavní roli. Celá kolekce pro podzim a zimu 2013 je určena pro každodenní nošení a nese se ve velmi ležérním stylu.

Doplňky Jennyfer

Značka Jennyfer však nenabízí pouze oblečení, ale pyšnit se může i velmi pestrou nabídkou doplňků. Vybrat si můžete například ze širokého spektra bot, najdeme zde mnoho stylů od tenisek přes balerínky a loafers až po kozačky. Chybět nemohou kabelky v trendy variantách, stylová psaníčka, pásky ani šátky. S blížící se zimou se v kolekci začínají objevovat hřejivé rukavice, šály a čepice. Potěšit vás mohou i ponožky s veselými obrázky a vzorované punčochy, které dodají podzimnímu outfitu šmrnc.

Zdroje: www.jennyfer.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu