Užijete si vrstvení! – H.E. by Mango zima 2013

Užijete si vrstvení! – H.E. by Mango zima 2013

24. října 2013, manšestr, semiš, vrstvení, Homini Emerito, zima 2013, Mango, H.E. by Mango, pánská kolekce, pánské bundy, vesty, zimní oblečení, vintage styl, záplaty, pánské svetry, pánské kalhoty, plesová sezóna, pánské obleky

Sponzorované odkazy

I muži mají své Mango a je to Mango Homini Emerito! Je to sice krátká doba od chvíle, kdy bylo vytvořeno (rok 2008), ale už si získalo mnoho svých stálých zákazníků a nositelů. A není se čemu divit. Každou sezónu přichází Mangokolekcí Homini Emerito a pokaždé se vše vyvede na jedničku s hvězdičkou. Stejně tak je tomu i nyní. V chladivé zimní sezóně 2013. I když nejsme ještě ani na počátku zimy, pokaždé asi tak víme, co od ní čekat a to je jednoduše mráz, chlad a další husí kůži vzbuzující věci. Uvidíme, co si Mango pro muže ve své H. E. do studeného počasí připravilo.

Katalog je nacpaný k prasknutí. Nebude tedy určitě lehké si z Mango módních trendů pro tuto zimu vybrat. Jak už jsem zmínila v názvu článku, vrstvení bude vévodit. Mango si vrstvení v zimní sezóně 2013 oblíbila. Můžeme porovnávat s dámským katalogem H&M zima 2013, který je také posedlý vrstvením. Kombinují se zde nejrůznější materiály, které se poté vrství na sebe a přes sebe. Stejně tak tomu bude i nyní u Mango pánů. I když se materiály trochu mění. U dámské kolekce H&M se střídala kůže, bavlna, denim a vlna, ale u pánské to bude vlna, semiš, bavlna a také manšestr.

Snad nejvíce v zimě všechny zajímají teplé bundy nebo alespoň něco, co je spolehlivě zahřeje. Nabídku bund má Mango pro pány celou škálu. A nejen jich. Také vesty mají velké zastoupení. Jelikož frčí vrstvení, v mnohých případech Mango kombinuje jak vesty, tak i bundy současně. Bundy teplé péřové, ale také kožené, semišové a elegantní látkové. Využívají trendy záplat a některé z modelů se nesou v military stylu.

Krom bund a vest jsou to také pánské kalhoty, které má Mango na skladě. Aby ne, když kalhoty jsou u mužů nejčastěji oblékaný módní kousek. I když je už jakoby po podzimu, stále a pořád se nezapomíná na podzimní barvy. Červená, hnědá či tmavě zelená. V takovýchto a ještě dalších barvách se pánské kalhoty Mango nesou. Jak denim kalhoty, tak i manšestr.

Na svetříky se můžete taky těšit. Propínací i ne-propínací, teploučké a pletené. Určitě vás nadchnou. Nejenom svým hřejivým efektem, ale také střihem a barvami. Některé z modelů pánských svetrů se mohou pyšnit krásnými motivy, které na sobě mají. Jsou to buďto malé puntíky či zimní vzory, které jsou typické. Můžeme to považovat za vintage styl.

Jelikož je zima přeplněná plesy a obecně plesovou sezónou, Mango si pro své zákazníky připravilo také Evening collection/Večerní kolekci, kde nabízí všechno elegantní zboží od pánských obleků až po boty. To určitě oceníte.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu