Podzimní boty, které musíme mít! Jezdecké kozačky 2013

Podzimní boty, které musíme mít! Jezdecké kozačky 2013

25. října 2013, jezdecké kozačky, kozačky 2013, trendy kozačky, kozačky Humanic, kozačky Baťa

Sponzorované odkazy

Další z podzimních trendů je zde! Stylové kozačky převzaly svůj název od dnes poměrně populárního sportu – jízdy na koni. A jak tomu tak v módním světě bývá, z obyčejných funkčních bot vhodných pro speciální aktivitu se brzy stal jeden z trendů. Ostatně když i gumové holínky ovládly svět shopaholiků, proč jím neměly řádně zamávat také jezdecké kozačky?

Jezdecké kozačky jsou založeny na celkově propracované konstrukci boty, kvalitním provedení a jednoduchým designem. Cílem jezdecké obuvi je především její funkční stránka. Není tedy divu, že jezdecké kozačky jsou celokožené a bytelné. Možná spojení jednoduchosti a kvality dalo vzniknout tak silnému módnímu trendu. Obecně jsou za tento typ obuvi považovány vyšší kozačky sahající minimálně těsně pod kolena a mají klasický malý podpatek. Setkáme se také s nízkou platformou, ale rozhodně do tohoto stylu nepatří podpatky vysoké. Jezdecké kozačky i přes designovou stránku plní hlavní účel a tím je pohodlí.

Podzim 2013 přeje semišovým botám a tedy i jezdeckým kozačkám v provedení semiše. Zároveň se využívá zdobných spon v oblasti kotníku či výrazných zipů po stranách.

Nezapomeňme ani na výrazný trend kombinace materiálů. Ze zdánlivě obyčejných kozaček se nám rázem stává super módní kousek. Takže jestli si nepřejete zrovna onu známou klasiku, porozhlédněte se po jezdeckých kozačkách v kombinaci více materiálů. V prodejnách značky Humanic jsou v současné době k dostání také jezdecké kozačky s nepřehlédnutelným zdobením, trendy vroubkovanou podrážkou nebo jezdecké kozačky s kožíškem.

Vybrali jste si? Pokud sháníte univerzální obuv, která se hodí k téměř každému stylu oblékání, pak by jezdecké kozačky neměly uniknout vašemu pátracímu měřítku. Jejich praktické využití totiž nemá příliš mnoho hranic.

Zdroj: www.bata.cz , www.humanic.net

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu