Vytříbený styl! – Podzimní legíny

Vytříbený styl! – Podzimní legíny

29. října 2013, legíny, leggings, podzim 2013, podzimní trendy, tribal vzory

Sponzorované odkazy

Všichni už jsme zaregistrovali, že módní značky své obchody plní zimními kolekcemi, ale podzim ještě nekončí! Ještě ho máme velký kus před sebou a podle mého názoru vše skvěle vychází. Užijme si toho! Podzim 2013 je barevný a ani nepřináší takovou zimu jako některý z podzimů předešlých. Můžeme tedy, kdo chce, bez starostí nosit námi oblíbené leggings.

Tento podzim se vzdejme legínek se zvířecími vzory, galaxy legín, proužkovaných a nějak jinak zdobených. Všude okolo nás je neskutečné množství barev, tak jich využijme. Legíny bude lepší volit jednobarevné. Nemusí být fádní a nudné černé nebo šedé. Jestliže chcete splynout s okolím, zvolte červené, oranžové, žluté, tmavě zelené či namodralé. Jednobarevné legíny se přeci jen lépe kombinují a dají tak popustit uzdě vaší fantazii. Skvěle k nim vyniknou hřejivé cardigany, botičky se cvoky a druky nebo svetříky se záplatami.

Trendem v oblasti legín pro tuto podzimní sezónu budou legíny s koženými částmi. Nejedná se pokaždé o jednobarevné legíny, a proto je v tom oproti předešlému odstavci rozdíl. Klasické bavlněné legíny jsou tu doplněny o kůži. Může se jednat o zkrášlení kůží na bocích legín či kdekoli jinde. Tento módní kousek působí drsně a bude se vyjímat, jelikož grunge styl prostě ,,jede“!

Pokud přeci jen trváte na vzorech a nehodláte se jich vzdát, je tu řešení v podobě legín s tribal vzory. Jim se dává větší volnost. Tribal vzory rozhodně všichni známe, jelikož frčely vždy a všude letošní léto 2013. Takovéto legíny probudí vaše smysly i smysly všech pohlížejících na vás. Hravé a poutavé. To jsou ony.

Všem nám je jasné, že se to občas na podzim bez pořádného mrazu, který zalézá za nehty, neobejde. V oblastech ve vyšších výškách či v hodně brzkých ranních a pozdních večerních hodinách všude. Nesmutněte. Ani v tomto případě není potřeba se legín vzdát. Existuje mnoho možností. Buďto vlněné legíny, které připomínají námi nesnášenlivé a stále se vytahující punčocháčky ve školce, anebo legíny se skrytím kožíškem z vnitřní strany. Oba dva druhy zaručeně zahřejí a v mnohých případech mnohem více než obyčejné rifle.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu