Kolekce Lindex Holly&Whyte 2013

Kolekce Lindex Holly&Whyte 2013

2. listopadu 2013, Lidnex, Holly&Whyte, dámské oblečení, trendy, kolekce, zima 2013, svetry, halenky, topy, bundy, holínky

Sponzorované odkazy

Podzim už co nevidět vystřídá počasí mnohem chladnější a stejně tak i podzimní kolekce už jsou na pultech obchodů pomalu nahrazovány těmi zimními. I v prodejnách značky Lindex se už brzy budete moci pokochat novou zimní kolekcí Holly&Whyte. Přinese ty pravé kousky oblečení, které nám zimu zpříjemní – teplé svetry, stylové bundy, šaty, sáčka i trička se zajímavými potisky.

Prim hrají v kolekci Holly&Whyte svetry. Pleteniny se v zimě stávají nepostradatelnými a spousta z nás na ně nedá dopustit. Letos se na módní pole ve velkém vrací roláky, kterých značka Lindex nabízí mnoho. Dále se můžete zamilovat do hravých svetrů s různobarevnými proužky, puntíky, nopky i tradičními zimními vzory. Chybět samozřejmě nemohou ani trendy zvířátka, která se na svetrech letos usídlila. Skvělou volbou pak budou i pletené šaty, které můžete doplnit o punčochy i legíny, a nemusíte se bát, že by vám byla zima.

Pokud zrovna neholdujete kabátům a lépe se cítíte ve sportovnějším stylu, pak jsou právě pro vás v kolekci Holly&Whyte bundy na zip v pestrých odstínech zelené, modré, oranžové či vínové. K nim si pak můžete pořídit i stylové holínky, se kterými budete v případě deště v suchu.

Skvěle vypadají i vypasovaná sáčka zdobená zlatými knoflíky. Hodí se k riflím i přes šaty a krásně zvýrazní ženské křivky. Černé sako je sice klasika, ale pokud toužíte být originální, zvolte to v tmavě fialovém odstínu, zlaté knoflíky zde vyniknou dvojnásob!

V kolekci Holly&Whyte dále najdeme nespočet triček, halenek, blůzek i košil. Některé jsou jednobarevné a vsází na jednoduchost. Lehce je tak zakomponujete do svého šatníku, můžete je vesele kombinovat a vrstvit. Další topy jsou pak všemožně zdobené. Ať už zmíněnými proužky a puntíky, nebo flitry, které také již tradičně patří k zimní sezóně, nápisy a dalšími vzory.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu