Coctail hour – formálně i sexy

Coctail hour – formálně i sexy

5. listopadu 2013, HM Coctail hour, společenská kolekce HM, nová kolekce HM, dámské šaty, šaty HM, sako HM

Sponzorované odkazy

Samotný název předznamenává styl, ve kterém se kolekce Coctail hour nese. Ženský, jednoduchý styl kombinovaný s pánskými prvky. Nechybí tuxedo (večerní oblek), koktejlové šaty, rafinované blůzky a výrazné šperky. Celá kolekce se nese především v barvě černé a sytě červené. Inspirujte se! Coctail hour předznamenává vánoční večírky a čas strávený v přítmí restaurací s přáteli a rodinou.

Tuxedo – pánská elegance v dámském šatníku

Výraz tuxedo označuje v britské angličtině večerní oblek vhodný pro speciální společenské události. Značka H&M přenesla do své kolekce jeho prvky a vytvořila jedinečná dámská večerní saka i celé kostýmky. Pokud vás čeká důležitá obchodní schůzka, večírek nebo potřebujete do svého pracovního prostředí něco extra, určitě si kolekci Coctail hour dobře prohlédněte.

Dámské společenské kalhoty se drží střihu regular-fit, mají postranní kapsy i kapsy na zadní straně. Doplníme je pouze o šifonovou blůzku, dobře padnoucí sako a jednoduchý outfit z kolekce Coctail hour je na světě.

Elegantní šaty a sukně v kolekci Coctail hour

Jedny „malé černé“ a pouzdrová sukně. Dalo by se říci, jakýsi základ šatníku každé ženy či minimálně ženy, která v pracovním prostředí musí nosit byznys módu. Ale ona věčná klasika jednoduchých šatů a sukní se nám zdá mnohdy být nudná. H&M vsází ve své kolekci na nepatrné detaily a jemné splývavé materiály Šaty jsou dobře střižené a pamatují na různé typy dámské postavy. Sukně se vracejí k délkám lehce nad kolena či těsně pod kolena a blůzičky preferují volnější střihy. Jednoznačně kolekci Coctail hour vítězí tři barvy – černá, červená a šedá.

Z detailů bych vyzdvihla použití volánků, drobných korálků a výšivek.

V čem je kolekce Coctail hour tak jedinečná? Dává ženě prostor cítit se sexy i v běžném pracovním oblečení. Dává šanci být smyslnou kráskou na večírku i velmi formálně oblečenou manažerkou. Coctail hour nabízí společenskou módu pro variabilní využití.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu