Kožená sukně - jak ji nosit?

Kožená sukně - jak ji nosit?

8. listopadu 2013, sukně, kožená sukně, kůže, jak nosit sukni, asos, trendy, podzim 2013, podzimní sukně, zimní sukně

Sponzorované odkazy

Pryč jsou doby, kdy byla kůže výsadou motorkářů a punkerů. Kůže, ať už ta pravá, nebo častěji umělá, je letošním materiálem číslo jedna a pokud chcete zůstat i letos na podzim a v zimě trendy, nějaký ten kožený kousek by ve vašem šatníku určitě neměl chybět. Kožená bundička je sice už skoro klasikou, ale proč nezkusit něco nového? Kožená sukně bude do chladného počasí určitě skvělou volbou! A protože se tohoto materiálu stále spousta z nás trochu bojí, poradíme vám, jak koženou sukni nosit do práce, na party i na rande!

Romanticky

Ano, i když se to na první pohled nemusí zdát, i s koženou sukní dokážete vykouzlit vzhled něžné dívky. Stačí do černé sukně zastrčit růžové nebo bílé tričko, či květinový top, doplnit ho o náhrdelník a náramky a obout na nohy lodičky. Přidat můžete sáčko či cardigan.

Elegantně

Kožená sukně vám může být skvělým společníkem i do práce či na významnější akce. Místo mini zvolte midi délku a oblékněte k ní košili či upnutý top. Outfit dolaďte decentními šperky a elegantní look je na světě.

Hravě

Skvěle vypadají i kožené sukně do áčka. Perfektně si budou rozumět s tričkem se zajímavým nápisem, potiskem či obrázkem a výraznými barvami. Na nohy můžete obout biker boty, oxfordky, nebo jinou variantu bot bez podpatku.

Na party

K mini a upnuté kožené sukni přidejte flitrovaný či třpytivý top, spoustu prstýnků a náramků a můžete vyrazit do klubu či baru. Na nohy natáhněte sexy vzorované či prostě černé silonky. Lodičky jsou samozřejmostí!

Barevně

Kožená sukně rozhodně nemusí být jen černá, byť se s touto variantou setkáme v obchodech asi nejčastěji. Ale letos na podzim se barev bát určitě nemusíte! Zkuste vínovou, hořčicovou, červenou nebo královsky modrou. K výrazné a nepřehlédnutelné sukýnce pak můžete zvolit stejně výrazný top, jednobarevný, nebo třeba pruhovaný!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu