Podzim nemusí být šedivý! / Zkuste barevné a originální kabáty

Podzim nemusí být šedivý! / Zkuste barevné a originální kabáty

13. listopadu 2013, kabáty, dámské kabáty, podzimní kabáty, zimní kabáty, dámské zimní kabáty, barevné kabáty, originální kabáty, Desigual, Asos, Zara

Sponzorované odkazy

Chcete se na chvíli odpoutat od obyčejnosti? Dejte letos na podzim sbohem černým a šedým kabátům, které jsou sice nestárnoucí, ale je jich všude plno a vsaďte na neokoukanost. Oblékněte podzimní kabáty barevné a originální! V podzimních ulicích v nich budete nepřehlédnutelné a třeba vám i pozvednou náladu!

Červená je také dobrá!

Jednou z barev, která na kabátech pravděpodobně vedle šedé a černé také nikdy nevyjde z módy, je červená. Elegantní, výrazná, divoká, taková je barva, která sluší jak tmavovláskám, tak světlým blondýnkám. Perfektní dvojici tvoří červená především s černou. Ke kabátu v této barvě tedy můžete zvolit černou kabelku i boty. Pokud má váš kabát nádech do oranžova, nemusíte se bát ani kombinace s hnědou. Vše záleží na konkrétním odstínu vašeho červeného kabátu.

Barvy podzimu

Dámské zimní kabáty nemusí být jen v aktuálních trendy barvách, ale i v tónech klasických, jako hořčicová, vínová, tmavě modrá nebo oranžová. Ze žhavých módních barev můžeme jmenovat sytě růžovou nebo petrolejovou. Nezapomeňte, že letos je v kurzu i kombinování výrazných barev mezi sebou. Oranžová kabelka tedy skvěle doplní žlutý kabát, k tmavomodrému můžete obout vínové boty.

Kostky a káry

Letos se mezi trendy objevují i zimní kabáty kostkované, kárované, či se vzorem kohoutích stop. Nabízí se zde typická černo-červeno-šedá kombinace, ale šanci můžete samozřejmě dát i barvám jiným.

Mistr originálních kabátů: Desigual

Pokud sháníte opravdu originální a veselý kabát, nasměrujte svou cestu do obchodů značky Desigual. Tato oblíbená a nepřehlédnutelná španělská firma totiž ví, jak zaujmout. Pestrý mix barev, abstraktní vzory, divoké květinové potisky i zdánlivě neslučitelné kombinace – to vše tvoří kabáty značky Desigual a díky nezkrotné představivosti a odvaze návrhářů vznikají tyto nevšední kousky.

Zdroje: www.desigual.com, www.zara.com, www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu