Jeans trend: vysoké pasy jsou v kurzu!

Jeans trend: vysoké pasy jsou v kurzu!

11. listopadu 2013, džíny, rifle, dámské džíny, džíny podle postavy, džíny trendy, slim fit jeans, džíny s vysokým pasem, jeany s vyšším sedem, bootcut jeans, boyfriend jeans

Sponzorované odkazy

Módní trendy vytvářejí nádhernou spirálu, která se točí sice stále dokola, ale vytváří při každém pootočení svůj nový stín. Ano, je pravda, že módní trendy se opakují. A je také pravda, že se opakuje v stále více zajímavých obměnách. Připomeňme si vysoké pasy. Chvíli milované a chvíli nenáviděné. Jak jsou na tom se svou popularitou letos?

Stále trendy boyfriend džíny

Jsou pohodlné, stylové a jsou stále trendy. Ležérní střih boyfriend džínů, které opravdu připomínají pánský styl, stále patří na obchodní pulty. Chvíli se dávalo přednost originálnímu pojetí v podobě roztrhaných či různě zbarvených boyfriend džínů. Teď jsou in výrazně zúžené nohavice a klasické praní bez velkých defektů. Menší díry na kalhotách se ovšem pořád mohou objevit.

Dámské džíny boyfriend s úzkými nohavicemi prodává na příklad Lindex nebo Zara.

Na podzim bootcut nebo classic?

Džíny bootcut vyhovují zejména ženám, které trápí silnější nohy a necítí se v klasickém užším střihu. Lehce rozšířené nohavice a středně vysoký pas zajišťují stále častěji vyhledávaný komfort. A tak třikrát sláva, módní návrháři je neustále berou na milost, a tak se s nimi setkáme i tuto sezónu.

Milovnice módních trendů ale džíny bootcut asi zrovna nepotěší. Nejspíš ani klasické džíny (pokud nebudou potrhané nebo batikované) nebudou tím pravým. Co takhle návrat zvonových kalhot s vyšším pasem? Líbí? V nabídce je má i značka Mango. Klasické džíny se středně vysokým pasem – ano, onen zlatý střed vážně existuje – si získaly pro období podzim/zima 2013 poměrně výsadní pozici. Ve svých kolekcích je nabízí mimo jiné i Zara.

Originální džíny na zimu

Perlička na závěr? Určitě čekáte na nějaké z originálních džínů, které se pomalu objevují v obchodech. Je pravda, že nízké bokovky už asi zůstanou v našich šatnících navždy (doufám, sama bych se jich těžko vzdávala), ale přeci jen je tentokrát zastíní kalhoty a džíny se středně vysokým či vysokým sedem.

Zachrání nás kreativní duše módní návrháři svými nápady? Určitě! Trend punkových prvků, vintage praní nebo roztrhaných džínů ještě nevymizel. Pokud se tedy smiřujete těžko s trendem vyšších džínů, vyberte si alespoň některé originální. Vytvořte kontrast s šifonovou halenkou, ležérně zastrčenou do oněch vyšších kalhot a určitě jim tak brzy přijdete na chuť.

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu