Dámská kolekce pietro filipi podzim/zima 2013

Dámská kolekce pietro filipi podzim/zima 2013

12. listopadu 2013, pietro filipi, dámská kolekce, dámské oblečení, luxusní oblečení, podzim 2013, zima 2013, dámské kabáty

Sponzorované odkazy

Značka pietro filipi patří bezpochyby k chloubám české módní scény. Od svého vzniku v roce 1993 ušla značka dlouhou cestu a dnes si oblečení pietro filipi můžeme zakoupit ve více než sedmdesáti prodejnách v osmi zemích Evropy. Již podle názvu lze uhodnout, že se zde návrháři rádi inspirují Itálií a jejím vztahem k módě. Možná právě pro svou lehkou eleganci je tato značka tak oblíbená. I nová kolekce pro podzim a zimu 2013 nabízí spoustu kousků, které budete chtít mít ve skříni! Přesvědčte se sami…

Luxusní dámská kolekce podzim/zima 2013, které nadchne i náročnější ženy, oslňuje úžasným a originálním stylem 70. let Glam Rock. Nechybí zlaté zdobení, kožené detaily, ale ani kožešinové límce a lemování inspirované duchem Anny Kareniny.

Barvy

Tóny dámské kolekce pietro filipi podzim/zima 2013 samozřejmě korespondují s podzimem a současnými trendy. Proto je kolekce laděna do šedých, hnědých a béžových odstínů a důležitou roli zde hraje černá. Příjemným osvěžením jsou pak kabáty, sukně, šaty či saka v losové či fuchsiově růžové.

Vzory

Ačkoliv je v kolekci pietro filipi podzim/zima 2013 spousta oblečení jednobarevná, vzory zde vynikají a přitahují pozornost. Je jich zde užito velké množství a jsou krásně rozmanité. Máme tu vzory abstraktní, geometrické, nechybí roztomilé puntíky ani proužky. Návrháři také neopomněli trend nošení květinových potisků i v zimě a dali tak šanci vzniknout romantickým halenkám a šatům. Hitem letošního podzimu a zimy jsou dále kostky, ty se krásně vyjímají na kalhotách a sukních.

Doplňky

Z doplňků je v kolekci pietro filipi podzim/zima 2013 kladen důraz především na kabelky a šátky, tedy věci, bez kterých většina z nás na podzim z domu prostě nevychází. Ke spoustě outfitů v kolekci je také doplněn pásek, který zvýrazní ženský pas a celkově look osvěží.

Zdroj: www.pietrofilipi.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu